Νίκος Ανδρουλάκης: Το 2023 είμαστε αποφασισμένοι να αναγεννήσουμε τις ελπίδες της νέας γενιάς για ένα καλύτερο μέλλον
Νίκος Ανδρουλάκης: Το 2023 είμαστε αποφασισμένοι να αναγεννήσουμε τις ελπίδες της νέας γενιάς για ένα καλύτερο μέλλον
“Η πατρίδα μας πληρώνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια ακριβά τον λαϊκισμό και τον ελιτισμό. Τον διχασμό και την τοξικότητα. Έχει έρθει η ώρα να ξεπεράσουμε αυτούς, που δεν ξέρουν να χτίζουν γέφυρες αλλά μόνο να γκρεμίζουν, για να ανατείλει μια εποχή γόνιμου πολιτικού διαλόγου, που θα απαντά στα πραγματικά κοινωνικά ζητήματα με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και όχι στις κάλπες. Που θα υπηρετεί τη βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη, τη λογοδοσία, την ανεξαρτησία των θεσμών, την κοινωνική δικαιοσύνη και την εθνική αξιοπρέπεια”, υπογραμμίζει ο Νίκος Ανδρουλάκης στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής αναφέρει πώς “η χώρα μας από το 2010 βιώνει ένα συνεχές κρίσεων, οι ανισότητες αυξήθηκαν ενώ σχεδόν μισό εκατομμύριο νέοι άνθρωποι αναζήτησαν στο εξωτερικό μια καλύτερη ζωή”.
Όπως επισημαίνει ο κ. Ανδρουλάκης, “η μόνη ρεαλιστική και αναγκαία πολιτική επιλογή είναι η στήριξη της κοινωνίας με τολμηρές αποφάσεις, που θα κατανέμουν με δικαιότερο τρόπο τα βάρη της κρίσης και με ολοκληρωμένες πολιτικές να διασφαλίζεται ένα αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης και προοπτική για όλους τους Έλληνες.
Ο κ. Ανδρουλάκης υποστηρίζει πως για να αντιστραφεί αυτό το αρνητικό σπιράλ, “το οποίο υποθηκεύει το μέλλον της χώρας”, χρειαζόμαστε ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης, το οποίο θα δημιουργεί πολλές και καλές θέσεις εργασίας, και θα θέτει τις βάσεις για μία ανθεκτική οικονομία και μια δίκαιη κοινωνία.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής δηλώνει, στην αυγή του 2023, αποφασισμένος να παλέψει ώστε να αναγεννηθούν οι ελπίδες της νέας γενιάς για ένα καλύτερο, πιο δίκαιο και πιο δημιουργικό μέλλον.
Προσθέτει πως πρέπει “να έρθουμε σε πλήρη ρήξη με πελατειακές νοοτροπίες και συμπεριφορές, που οδηγούν στη στασιμότητα και στην παρακμή και να αναδείξουμε ένα νέο πολιτικό ήθος και αξίες, που οικοδομούν μια νέα σχέση εμπιστοσύνης με τον ελληνικό λαό”.
Επίσης, σημειώνει ότι την περασμένη χρονιά ο πόλεμος επέστρεψε ξανά στην Ευρώπη με την παράνομη εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία αφήνοντας πίσω χιλιάδες νεκρούς και εκατομμύρια πρόσφυγες, ενώ τονίζει: “Την ίδια στιγμή, ο αναθεωρητισμός ενισχύεται και στη γειτονιά μας, όπως αποδεικνύουν οι συνεχείς παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου από την πλευρά της Τουρκίας. Γι’ αυτό οφείλουμε με ομοψυχία και αποφασιστικότητα να υπερασπιζόμαστε διαχρονικά τα κυριαρχικά μας δικαιώματα”.
Δείτε το βίντεο με το μήνυμα του Νίκου Ανδρουλάκη:
https://www.youtube.com/watch?v=21mpwWwW4zc&feature=emb_imp_woyt
Ολες οι Ειδήσεις
- Ανδρέας Γεωργίου- Σιμώνη Χριστοδούλου: Ρομαντικό ταξίδι στο Μιλάνο – Φωτογραφίες
- Η Ιωάννα Τούνη φωτογραφίζει τον σύντροφό της με τον γιο της
- Η Ντόρτμουντ ανακοίνωσε τον Κωνσταντέλια – Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός από τον ΠΑΟΚ – Βίντεο
- Σίφνος: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της συντριβής του ελικοπτέρου – Νιόπαντρο ζευγάρι Βρετανών και Έλληνας πιλότος, οι τρείς νεκροί
- Υψηλά ποσοστά τηλεθέασης σημείωσε η πλούσια αθλητική δράση στην ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ την Κυριακή 16.08.2026
- Σίφνος: Τρείς νεκροί από την συντριβή ιδιωτικού ελικοπτέρου κοντά στο ελικοδρόμιο του νησιού (βίντεο)
- Συνεχίζει να προκαλεί η Άγκυρα: Τα θαλάσσια πάρκα βρίσκονται στην τουρκική δικαιοδοσία
- «Live News»: Πρεμιέρα στις 24 Αυγούστου στις 15:40
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook