Εύα Καϊλή: Οι βελγικές αρχές δεν παρακολουθούσαν το κινητό της – Πώς έγινε η έφοδος στο σπίτι της
Νέες αποκαλύψεις πρόκειται να έρθουν στο φως το επόμενο διάστημα γύρω από το σκάνδαλο διαφθοράς του Κατάρ που έχει πλήξει το Ευρωκοινοβούλιο, με την Εύα Καϊλή και άλλους βουλευτές και συνεργάτες βουλευτών, να είναι μεταξύ των εμπλεκόμενων.
Την ίδια στιγμή, η Εύα Καϊλή, η οποία πέρασε τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στη φυλακή, αναμένεται να καταθέσει νέο αίτημα αποφυλάκισης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, θεωρείται βέβαιο ότι η πλευρά της κ. Καϊλή θα κάνει αίτημα για αποφυλάκιση αυτόν τον μήνα. Κανονικά ήταν να γίνει η νέα ακρόαση του δικαστηρίου στις 22 Ιανουαρίου αλλά επειδή είναι Κυριακή θα πραγματοποιηθεί κατά πάσα πιθανότητα νωρίτερα ή μπορεί και αργότερα.
Νομικοί κύκλοι στις Βρυξέλλες λένε ότι το αίτημα αποφυλάκισης παραμένει δύσκολο για την προφυλακισμένη ευρωβουλευτή, που κατηγορείται για συμμετοχή στο σκάνδαλο διαφθοράς του Κατάρ. Επίσης σχετικά με το παιδί της, μέχρι και τρεις μέρες πριν δεν το είχε δει, αλλά διεμήνυσε ότι θα το έβλεπε και μάλιστα φαίνεται πως έχει συναντηθεί ήδη με το παιδί της.
Νέες αποκαλύψεις για την έφοδο στο σπίτι Καϊλή – Τζιόρτζι
Όσο η έρευνα των Αρχών προχωρά, τόσα περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά και με τη σύλληψη τόσο της Εύας Καϊλή όσο και του συζύγου της Φραντσέσκο Τζιόρτζι.
Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, δεν έγινε καμία παρακολούθηση του κινητού της ευρωβουλευτού, διότι, όπως δήλωσαν, οι «βελγικές δικαστικές Αρχές σεβάστηκαν πλήρως τη βουλευτική της ασυλία».
Όσοι δεν ήταν ευρωβουλευτές, τα κινητά τους παρακολουθήθηκαν.
Συνεπώς, οι Αρχές είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι της κ. Καϊλή, είδαν τον πατέρα της να μπαίνει χωρίς βαλίτσα και να βγαίνει με βαλίτσα και τον συνέλαβαν λίγα μέτρα παρακάτω σε γνωστό ξενοδοχείο.
Έτσι «έσπασε» η βουλευτική ασυλία της κ. Καϊλή και έγινε έφοδος στο σπίτι της.
Σημειώνεται ότι η ευρωβουλευτής από τις φυλακές έχει πρόσβαση σε σταθερό τηλέφωνο συγκεκριμένες ώρες, το οποίο παρακολουθείται.
Ολες οι Ειδήσεις
- Και οι κρίσιμες ενδιάμεσες αμερικανικές εκλογές είναι στον ΣΚΑΪ
- Εκλογές στο Ισραήλ – Exit polls : Νετανιάχου και Άιζενκοτ σε αδιέξοδο καθώς και τα δύο μπλοκ δεν καταφέρνουν να εξασφαλίσουν πλειοψηφία
- Pizza Fan: Προφυλακίστηκε ο ιδιοκτήτης Κωνσταντίνος Αντάρας – Σε κατ’ οίκον περιορισμό με «βραχιολάκι» ο υπαρχηγός Δημήτρης Ηλιόπουλος
- «THE BALLBOYS»: Η νέα post game εκπομπή του ΣΠΟΡ FM TV
- Οι Αθλητικές Ακαδημίες Allwyn στο 8ο KIDOT Festival: Μια ξεχωριστή αθλητική εμπειρία για παιδιά και γονείς
- Οι«ΕΙΚΟΝΕΣ» με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στη Σαρδηνία, αυτή την Κυριακή στις 17:30, στο OPEN
- Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 12 μηνών με αναστολή για ψευδή καταμήνυση, η γυναίκα που είχε καταγγείλει για βιασμό τον Πέτρο Φιλιππίδη – Οι δηλώσεις του ηθοποιού (βίντεο)
- Λαϊκό Λαχείο: Την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου η ειδική κλήρωση για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου – Στη μισή τιμή οι διαθέσιμοι λαχνοί και έπαθλο 150.000 ευρώ στον μεγάλο νικητή
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook