Στις φυλακές του Χάρεν στο Βέλγιο παραμένει η Εύα Καϊλή κατηγορούμενη για την εμπλοκή της στο σκάνδαλο του Κατάρ που συγκλονίζει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Η Ελληνίδα ευρωβουλευτής ζητάει από τις Αρχές του Βελγίου να βλέπει το παιδί της, κάτι, που σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ουδέποτε της απαγορεύτηκε.

Πληροφορίες από τις βελγικές Αρχές διαβεβαιώνουν πως η Εύα Καϊλή, όπως και οποιαδήποτε μητέρα που κρατείται εκεί, μπορούν να βλέπουν τα παιδιά τους ανά πάσα ώρα σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους που υπάρχουν.

Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα για τις κρατούμενες μητέρες να κρατήσουν το παιδί τους στη φυλακή, καθώς υπάρχουν όλα όσα ενδέχεται να χρειαστούν.

Σημειώνεται ότι πληροφορίες του MEGA αναφέρουν πως η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, έχει ήδη δει το παιδί της.

Ελάχιστες οι πιθανότητες να αποφυλακιστεί
Την ίδια στιγμή, συνεχίζεται ο αγώνας της νομικής της εκπροσώπησης προκειμένου να αφεθεί ελεύθερη. Ωστόσο, όπως επισημαίνεται, οι πιθανότητες μιας ενδεχόμενης αποφυλάκισής της είναι ελάχιστες.

Οι δικηγόροι της Ελληνίδας ευρωβουλευτού τηρούν επιφυλακτική στάση απέναντι στην αποφυλάκισή της.
Το περιβάλλον Καϊλή μιλά από την άλλη για πλεκτάνη μεγάλων συμφερόντων στην πλάτη της, ενώ ακόμα βρίσκονται στο μικροσκόπιο των ερευνών τα έγγραφα που φέρεται να συνέδεσαν την ευρωβουλευτή με τραπεζικές καταθέσεις στον Παναμά.

Το τηλεφώνημα της Καϊλή στην ευρωβουλευτή Αρενά
Στη Βελγίδα ευρωβουλευτή Μαρί Αρενά εστιάζει το κεντρικό άρθρο της «Le Soir», στην έρευνα που διεξάγει για το σκάνδαλο του Κατάρ.

H ευρωβουλευτής που ανήκει στην ομάδα των Σοσιαλιστών έχει απασχολήσει και άλλες φορές τον Τύπο για πιθανή ανάμειξή της στο σκάνδαλο, ωστόσο δεν περιλαμβάνεται στους ευρωβουλευτές για τους οποίους ζητήθηκε άρση ασυλίας.

Το νέο δημοσίευμα αναφέρεται στις στενές σχέσεις της Αρενά με τον θεωρούμενο ως «εγκέφαλο» του κυκλώματος Αντόνιο Παντζέρι αλλά και στο τηλεφώνημα που δέχτηκε η Βελγίδα ευρωβουλευτής από την Εύα Καϊλή στις 9 Δεκέμβρη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Ελληνίδα ευρωβουλευτής πήρε πανικόβλητη τηλέφωνο την Αρενά μετά τη σύλληψη του Τζιόρτζι, με την Βελγίδα ευρωβουλευτή να της συνιστά ψυχραιμία.

Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος για πάνω από 350 τηλεφωνικές κλήσεις μεταξύ Αρενά – Παντζέρι, στοιχεία που έχουν προκύψει από αναλύσεις τηλεφώνων όσων ελέγχονται για το σκάνδαλο διαφθοράς του Κατάρ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook