Στην Γαύδο ο Μητσοτάκης για τα Θεοφάνια σε μια επίσκεψη υψηλού συμβολισμού
Στην τελετή Αγιασμού των Υδάτων στη Γαύδο παρίσταται σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενώ θα επισκεφθεί και το στρατιωτικό φυλάκιο που λειτουργεί εδώ και δύο χρόνια στο νησί.
Η επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, στη Γαύδο, στο ακριτικό νησί νοτίως της Κρήτης αποτελεί μια συμβολική επιλογή την ώρα που η Τουρκία συνεχίζει τις απειλές με αφορμή την επέκταση στα 12 μίλια των χωρικών υδάτων γύρω από την Κρήτη.
Στη Γαύδο έχει να βρεθεί πρωθυπουργός από το 1996, όταν την είχε επισκεφθεί ο Κώστας Σημίτης, ενώ ο κ. Μητσοτάκης θα είναι μόλις ο δεύτερος πρωθυπουργός ιστορικά που επισκέπτεται το νησί. Η κινητοποίηση είναι μεγάλη ενώ στην θα βρεθεί και ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.
Ολες οι Ειδήσεις
- Πύρινη κόλαση στη Δυτική Αττική: «112» για εκκένωση προς Μέγαρα – Ανεξέλεγκτες οι φλόγες σε πολλαπλά μέτωπα(βίντεο)
- «Μωραίνει Κύριος»: Αιχμηρή απάντηση Αυγερινού για την διαγραφή του από την Καρυστιανού, την κατηγορεί για εγωμανία
- Μητσοτάκης: Η απώλεια του Έλληνα συντονιστή και του Δανού χειριστή μας γεμίζει όλους με οδύνη
- Πέθανε ο Γιάννης Βαρβιτσιώτης σε ηλικία 93 ετών
- Βίκυ Καγιά: Οι πόζες με μπικίνι πάνω σε σκάφος και οι βουτιές στη θάλασσα
- Κυψέλη: Συνελήφθη 26χρονος Αφγανός για τη δολοφονία της 38χρονης Βρετανίδας που βρέθηκε σε βαλίτσα
- Σύγκρουση ελικοπτέρων στη φωτιά στη Ψάθα: Δύο νεκροί, ένας Έλληνας και ένας Δανός – Σώοι οι χειριστές του δεύτερου ελικοπτέρου – Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής (βίντεο)
- Σύγκρουση ελικοπτέρων που επιχειρούσαν στη φωτιά της Ψάθας: Στο 251 μεταφέρονται οι δύο διασωθέντες από το ένα πλήρωμα, χωρίς τις αισθήσεις τους οι χειριστές από το δεύτερο – Βίντεο – ντοκουμέντο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook