Σήμερα, η Φώφη Γεννήματα θα είχε την ονομαστική της γιορτή.

H Φώφη Γεννηματά άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 56 ετών μετά από ραγδαία επιδείνωση της υγείας της. στις 25η Οκτωβρίου του 2021

Με αφορμή την ονομαστική της εορτή σήμερα ο σύζυγος της Ανδρέας Τσούνης,έκανε μια συγκινητική ανάρτηση: «Σήμερα θα είχαμε γιορτή» έγραψε.

«Η Φώφη ήξερε να γλεντάει» ανέφερε στο tweet του, εκφράζοντας τα συναισθήματά του και πως του λείπει πολύ.

«Η Φώφη λείπει. Μου λείπει πολύ, λείπει από τα παιδιά, από όλους τους συγγενείς. Λείπει από όσους την αγάπησαν και πίστεψαν σε αυτήν».

Η ανάρτηση:
«Σαν σήμερα θα είχαμε γιορτή. Και η Φώφη ήξερε να γλεντάει. Σε ένα σπίτι ανοιχτό όπου χωρούσαν όλοι και δεν χρειάζονταν πρόσκληση. Η Φώφη λείπει. Μου λείπει πολύ, λείπει από τα παιδιά, από όλους τους συγγενείς. Λείπει από όσους την αγάπησαν και πίστεψαν σε αυτήν. Και ήταν πολλοί.

Λείπει το χαμόγελο της, η τόλμη και η αποφασιστικότητα της, το ήθος και η εντιμότητα της, σε μια πολύ δυσκολη στιγμή για τη χώρα. Λείπει το ανθρώπινο πρόσωπο που είχε φέρει στην πολιτική.

Συνεχίζουμε στον δρόμο της, δεν την ξεχνάμε, τιμούμε την παρακαταθήκη της. Συνεχίζουμε στο ζεϊμπέκικο της ζωής που μας δίδαξες και μόνον εσύ ήξερες να χορεύεις τόσο αληθινά».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook