Τρίωρη διάρκεια έχει η συνάντηση της Εύας Καϊλή με την 22 μηνών κόρη της στις φυλακές του Χάρεν όπου κρατείται η ευρωβουλευτής κατηγορούμενη για το σκάνδαλο διαφθοράς του Κατάρ.

Το απόγευμα της Παρασκευής (06/01) συναντήθηκε για πρώτη φορά με την κόρη της, μετά την προφυλάκισή της για τη συμμετοχή της στο σκάνδαλο του Κατάρ , η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Εύα Καϊλή.

Η ευρωβουλευτής που παραμένει στη φυλακή σχεδόν έναν μήνα, συναντήθηκε με την κόρη της στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του καταστήματος κράτησης στο Βέλγιο, σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα.

Τη μικρή συνόδευσε στις φυλακές ο παππούς της και πατέρας της Εύας Καϊλή, ο οποίος παραμένει στις Βρυξέλλες με την εγγονή του.

Στις 17:20 ώρα Ελλάδας ο πατέρας της, Αλέξανδρος Καϊλής, πέρασε το κατώφλι της φυλακής συνοδεύοντας την εγγονή του για την πρώτη συνάντηση της με τη μητέρα της από την ημέρα που η Εύα Καϊλή συνελήφθη και κρατείται.

Η Εύα Καϊλή είχε καταθέσει δια των συνηγόρων της αίτημα να της επιτραπεί να συναντήσει την δύο ετών κόρη της, το οποίο και έγινε δεκτό από τις δικαστικές αρχές του Βελγίου και σήμερα το απόγευμα η συνάντηση αυτή έγινε γεγονός.

Η συνάντηση θα διαρκέσει 3 ώρες και θα παρίστανται 2 ψυχολόγοι.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook