"Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει φτιάξει "σχολή", που απειλεί ευθέως τους δημοκρατικούς θεσμούς" τονίζει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης για την εκρυθμνη κατάσταση στην Βραζιλία.

“Δύο χρόνια μετά τα σοκαριστικά γεγονότα στο Καπιτώλιο, όπου οι οπαδοί του Προέδρου Τραμπ επιχείρησαν να ανατρέψουν το αποτέλεσμα των εκλογών, η ιστορία επαναλαμβάνεται” τονίζει σε ανάρτησή του στο Facebook ο Νίκος Ανδρουλάκης για τις ταραχές στη Μπραζίλια.

“Οι εικόνες από την εισβολή των οπαδών του ακροδεξιού πρώην Προέδρου Μπολσονάρου στα κτήρια της Βουλής, του Προεδρικού Μεγάρου και του Ανωτάτου Δικαστηρίου στη Βραζιλία και οι εκκλήσεις τους για ανατροπή του δημοκρατικά εκλεγμένου Προέδρου Λούλα είναι ιδιαίτερα ανησυχητικές και αποδεικνύουν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ έχει φτιάξει “σχολή”, που απειλεί ευθέως τους δημοκρατικούς θεσμούς” τονίζει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

“Η χώρα δεν μπορεί να οδηγηθεί στο χάος. Το αποτέλεσμα των εκλογών πρέπει να γίνει από όλους αποδεκτό και σε αυτήν την κατεύθυνση πρέπει να συμβάλλει η διεθνής κοινότητα” επισημαίνει ο κ. Ανδρουλάκης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook