NΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση Καλογρίτσα: «Πού πήγαιναν οι σακούλες με τα «μαύρα» χρήματα που καταγγέλλεται στο Ειδικό Δικαστήριο;»
Ανακοίνωση της ΝΔ μετά την μήνυση που κατέθεσε ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ κατά της γραμματέως του Χρήστου Καλογρίτσα για την κατάθεση της στο Ειδικό Δικαστήριο.
Η γραμματέας του Χρήστου Καλογρίτσα κατέθεσε στο Ειδικό Δικαστήριο όπου εκδικάζεται η υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών με κατηγορούμενους τον επιχειρηματία και το Νίκο Παππά ότι «σακκούλες με χρήματα έφευγαν από το γραφείο του κ. Καλογρίτσα τα οποία ήταν χρήματα για βοήθεια προς το κόμμα (ΣΥΡΙΖΑ)».
Η ΝΔ στην ανακοίνωσή της, ρωτά τον Αλέξη Τσίπρα γιατί δεν μηνύθηκε ο Καλογρίτσας και πού πήγαιναν οι σακούλες με τα «μαύρα» χρήματα.
Η Νέα Δημοκρατία πέρα από τα ερωτήματα προς τον Αλέξη Τσίπρα αναρωτιέται επίσης στην ανακοίνωσή της γιατί κατέθεσε μήνυση ο Νίκος Παππάς κατά της κ. Διαμαντή αν και η ίδια δεν τον κατονομάζει πουθενά.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:
«Κατά παγκόσμια δικονομική πρωτοτυπία, ο κ. Παππάς υπέβαλε -κατά δήλωσή του- μήνυση κατά της γραμματέως του κ.Καλογρίτσα, κας Διαμαντή, αν και η ίδια δεν κατονομάζει τον ίδιο πουθενά και μιλούσε για μαύρες σακούλες που πήγαιναν στον ΣΥΡΙΖΑ από το γραφείο του κ. Καλογρίτσα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.
Δεν θα ασχοληθούμε με την τύχη μιας μήνυσης, ωστόσο τα ερωτήματα είναι αμείλικτα για τον ίδιο τον κ. Τσίπρα, συνεχίζει το κυβερνών κόμμα και ρωτά:
1. Για ποιο λόγο δεν έχει μηνυθεί και συνεχίζει να μην μηνύεται ο κ. Καλογρίτσας, ο οποίος ισχυρίζεται τα ίδια από το 2016; Μήπως επειδή φοβούνται στον ΣΥΡΙΖΑ, όσα έχει να προσθέσει, όπως δηλώνει ο ίδιος, σε αυτά που έχει ήδη πει;
2. Για ποιο λόγο δεν μηνύει ο ίδιος ο κ. Τσίπρας τη συγκεκριμένη μάρτυρα που κατέθεσε ενόρκως και επώνυμα στο Ειδικό Δικαστήριο ότι τσάντες με επταψήφια ποσά χρημάτων κατέληγαν στο κόμμα του και τον κ. Καλογρίτσα που λέει τα ίδια χρόνια τώρα;
3. Πού πήγαιναν οι σακούλες με τα «μαύρα» χρήματα, που καταγγέλλεται στο Ειδικό Δικαστήριο, και όλα τα προηγούμενα χρόνια από τον ίδιο τον κ. Καλογρίτσα, ότι κατέληγαν σε στελέχη και ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ; Ποιος τις παραλάμβανε και πού τις διοχέτευε; Υπό ποιου την καθοδήγηση γίνονταν όλα αυτά;».
Ολες οι Ειδήσεις
- ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 3-1: Ο Δικέφαλος είναι εδώ – Με θωρηκτό Ντιαγέ και super sub Σορετίρε νίκησε την Ένωση και αναπνέει
- Ο Φλάβιο Μπολσονάρο μετά την εκλογική του ήττα δραπέτευσε στο Μαϊάμι και ευχαρίστησε τον πρόεδρο Τράμπ – Δηλώνει «ηγέτης της Βραζιλίας»
- Καιρός: Πάνω από 100 χιλιοστά βροχής σε Μαγνησία και Σποράδες – Πλημμύρες και αποκλεισμένοι δρόμοι σε Σκιάθο και νότιο Πήλιο (βίντεο)
- «Σύγκρουση»: Το νέο ερωτικό – δικαστικό θρίλερ του MEGA – Πρεμιέρα Κυριακή 1η Νοεμβρίου στις 22:10
- ΕΡΤnews: Πρεμιέρα νέου κύκλου – «365 στιγμές» με τη Σοφία Παπαϊωάννου – «Όλυμπος» – Πέμπτη 29.10.2026
- Παναθηναϊκός – Άρης 2-1: Ραστόντερ… εξ ουρανού, λύτρωσε τον Παναθηναϊκό στο φινάλε!
- Φαίη Σκορδά: Βίντεο από τη μετακόμιση στο νέο σπίτι με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Αθανασιάδη
- Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: To πάρτι που έκανε για τη γιορτή της – Στην παρέα της ο Σπύρος Μπιμπίλας – Φωτογραφίες
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook