Η δήλωση των συνηγόρων του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα μετά τη μήνυση που κατέθεσε ο Νίκος Παππάς σε βάρος της γραμματέως του.

Ο Χρήστος Καλογρίτσας με τη δήλωση του προαναγγέλλει νέες αποκαλύψεις για τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ νίκο Παππά και συνέχεια στις δικαστικές αίθουσες.

Η δήλωση του Χρήστου Καλογρίτσα μετά την κατάθεση της μήνυσης του Νίκου Παππά κατά της γραματέως του, μέσω των των συνηγόρων του Α. Λοβέρδου και Ν. Καραχάλιου.

«Εφόσον ο κ. Παππάς, όπως ο ίδιος δήλωσε, κατέθεσε μήνυση κατά της κυρίας Διαμαντή είμαι αναγκασμένος να υπενθυμίσω μια χαρακτηριστική φράση από την κατάθεσή της: ”Κακώς ο κ.Παππάς κατηγορείται μόνο για πλημμέλημα. Θα έπρεπε να κατηγορηθεί και για κακούργημα”. Τόσο επ’ αυτού όσο και επί άλλων θεμάτων η συνέχεια θα δοθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων, αποκλειστικά με δική του ή δική τους ευθύνη».

Η μήνυση του πρώην υπουργού, που δικάζεται στο Ειδικό Δικαστήριο για παράβαση καθήκοντος (πλημμέλημα), μαζί με τον Χρήστο Καλογρίτσα, αναφορικά με την υπόθεση του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών το έτος 2016, αφορά την κατάθεση της Ευθαλίας Διαμαντή σχετικά με χρήματα που φέρονται να «έφευγαν» από το γραφείο του εργοδότη της προς το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Η μάρτυρας κατά την συνεδρίαση της 12ης Ιανουαρίου κατέθεσε πως «Έφευγαν φάκελοι και τσάντες με χρήματα από το γραφείο του κ. Καλογρίτσα τα οποία ήταν χρήματα για βοήθεια προς το κόμμα (ΣΥΡΙΖΑ). Χρήματα δινόντουσαν και σε δημοσιογράφους και σε άλλα πρόσωπα, τα οποία σχεδίαζαν την λειτουργία του καναλιού και εφημερίδας».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook