Ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για τα όσα ακούστηκαν σήμερα στο Ειδικό Δικαστήριο, όπου εκδικάζεται η υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών με κατηγορούμενους τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παππά και τον επιχειρηματία Χρήστο Καλογρίτσα.

Tην αντίδραση της ΝΔ προκαλεί το SMS που αποκάλυψε σήμερα στο Ειδικό Δικαστήριο ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας με αποστολέα τον Νίκο Παππά, αναφορικά με το διαμοιρασμό των ποσοστών μεταξύ των μετόχων του καναλιού, που θα άνοιγε ο επιχειρηματίας.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, στο όνομα της διαφάνειας και της ελευθεροτυπίας ειδικευόταν και στη διανομή ποσοστών μεταξύ των καναλαρχών, ενώ καταλήγει με το ερώτημα αν πράγματι πίσω από τον κωδικό Α2 στο SMS κρύβεται ο δικηγόρος Αρτέμης Αρτεμίου.

Η ανακοίνωση της ΝΔ κατά του Ν. Παππά
Ο ΣΥΡΙΖΑ εκτός από τη διανομή τσαντών με «μαύρο» χρήμα, όπως κατατέθηκε επώνυμα στο Ειδικό Δικαστήριο, φαίνεται, με βάση sms του κ. Παππά που αποκάλυψε σήμερα ο κ. Καλογρίτσας, ότι ειδικευόταν και στη διανομή ποσοστών μεταξύ των καναλαρχών. Κι όλα αυτά φυσικά, στο όνομα της διαφάνειας και της ελευθεροτυπίας!

Υ.Γ: Αλήθεια, θα μας απαντήσει ο κ. Παππάς αν πίσω από τον κωδικό Α2, κρύβεται πράγματι ο Αρτέμης Αρτεμίου;

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook