Στο δικαστήριο των Βρυξελλών προσήχθη λίγο μετά τις 12 ώρα Ελλάδος η Εύα Καϊλή που είναι προφυλακισμένη για το σκάνδαλο του Κατάρ.

Η Εύα Καϊλή θα εμφανιστεί ενώπιον του προδικαστικού συμβουλίου των Βρυξελλών όπου ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφανθούν αν θα την αφήσουν ελεύθερη με όρους ή θα παραμείνει κρατούμενη για το σκάνδαλο του Κατάρ για το οποίο αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες για διαφθορά και δωροδοικία.

Νωρίτερα πέρασε στη δικαστική αίθουσα και ο Αντρέ Ριζόπουλος ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή καθώς και ο έτερος συνήγορος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Η Εύα Καϊλή θα δηλώσει αθώα και θα δώσει μάχη να το αποδείξει τόνισε o δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος στους ανταποκριτές των Βρυξελλών.

Η Εύα Καϊλή, αναμένεται να υποστηρίξει ότι δεν γνώριζε τίποτα για την βαλίτσα και τα χρήματα και ότι δεν έχει καμία σχέση με το κύκλωμα διαφθοράς. Μένει πλέον να φανεί αν η εισαγγελία θα επηρεαστεί και πόσο μετά την συνεργασία του Αντόνιο Παντσέρι με τις βελγικές Αρχές και τι έχει ήδη πει, που θα μπορούσε να επηρεάσει τη θέση της Εύας Καϊλή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook