Νέα επίθεση κατά της Ελλάδας και του Κυριάκου Μητσοτάκη από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μέσα σε λίγες ώρες.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συνέχισε το κρεσέντο απειλών και προκλήσεων κατά της Ελλάδας και επικαλούμενος την εμβέλεια του πυραύλου Tayfun αναρωτήθηκε τι θα γίνει αν χτυπήσει την Αθήνα.

Συγκεκριμένα, ο Τούρκος πρόεδρος, μιλώντας στα εγκαίνια εκπαιδευτικού ιδρύματος, έκανε ειδική αναφορά στον πρωθυπουργό, λέγοντας: «Κοίτα, Μητσοτάκη, μιλάς από δω κι από κει. Έχε υπόψη σου ότι οι Τρελοί Τούρκοι θα έρθουν αν επιχειρήσεις να κάνεις λάθος».

Παράλληλα, μίλησε ξανά για τον πύραυλο Tayfun, εξαπολύοντας νέες απειλές κατά της Ελλάδας. «Στην Ελλάδα λένε ‘η Τουρκία έφτιαξε έναν πύραυλο που τον αποκαλεί Tayfun. Τι θα γίνει αν χτυπήσει με αυτόν την Αθήνα;’. Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα, εσείς πρέπει να είστε έξυπνοι».

Δεν παρέλειψε ακόμη να αναφερθεί ξανά στο παράλογο αίτημα για αποστρατιωτικοποίηση των νησιών επισημαίνοντας πως «όσο εσύ τα εξοπλίζεις (σ.σ. εννοεί την Ελλάδα) εμείς θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια;».

Λίγες ώρες νωρίτερα πλάι έκανε επίθεση με δηλώσεις του σε βάρος της Ελλάδας , ενώ τα «έβαλε» και με το άρθρο του Economist- Δείτε εδώ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook