Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ Χρήστο Ράμμο για την υπόθεση των παρακολουθήσεων πολιτικών, δημοσιογράφων και άλλων προσωπικοτήτων από την ΕΥΠ.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας μετά την έξοδο του από την Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών όπου συναντήθηκε για δεύτερη φορά με τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ Χρήστο Ράμμο, για την υπόθεση των παρακολουθήσεων έκανε την ακόλουθη δήλωση προς τους εκπροσώπους του Τύπου: «Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα δικαστές εις τας Αθήνας. Και το φως της Δημοκρατίας για ακόμα μία φορά νίκησε το σκοτάδι».

Συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ Χρήστο Ράμμο με αντικείμενο τις εξελίξεις για το σκάνδαλο των υποκλοπών, Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023.
(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Η συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, έγινε μετά την απόρριψη από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής του αιτήματος του Χρήστου Ράμμου να ενημερώσει για τα αποτέλεσμα των ερευνών όσον αφορά στις παρακολουθήσεις από την ΕΥΠ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε επισκεφθεί την Ανεξάρτητη Αρχή στις 7 Δεκεμβρίου του 2022 και παρέδωσε στον Χρήστο Ράμμο επιστολή με την οποία ζητά, όπως ορίζει ο νόμος, ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ενημερωθεί για τις άρσεις απορρήτου που έγιναν τα τελευταία 3 χρόνια και αφορούν πολιτικούς, δημοσιογράφους, δικαστικούς και αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να γίνει δεκτός σήμερα στις έξι το απόγευμα από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στην οποία αναμένεται να θέσει το θέμα των παρακολουθήσεων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook