«Με το αποψινό παραλήρημα του κ. Τσίπρα έξω από το Προεδρικό Μέγαρο ολοκληρώθηκε η μεθόδευση που μήνες τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Παράλληλα ο Γιάννης Οικονόμου έκανε λόγο για μεθόδευση «που μήνες τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη» εννοώντας τα δημοσιεύματα για την υπόθεση την υπόθεση των υποκλοπών.

Ακόμη η κυβέρνηση καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να προχωρήσει σε πρόταση μομφής και στη Βουλή πλέον «θα τα συζητήσουμε όλα, πώς ήταν η Ελλάδα με πρωθυπουργό τον κ.Τσίπρα και πως είναι σήμερα»

Αναλυτικά η δήλωση Οικονόμου

«Με το αποψινό παραλήρημα του κ. Τσίπρα έξω από το Προεδρικό Μέγαρο ολοκληρώθηκε η μεθόδευση που μήνες τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη. Με υλικό που εδώ και καιρό έχουν στην διάθεσή τους, ρυπαρά δίκτυα προχωρά σε ατεκμηρίωτα, ευφάνταστα και πλήρως αναληθή συμπεράσματα. Όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.

Ας τολμήσει να προβεί σε πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης. Εκεί θα τα συζητήσουμε όλα. Όλα! Πως ήταν η Ελλάδα με πρωθυπουργό τον κ. Τσίπρα και πως είναι σήμερα. Το κράτος δικαίου που επί των ημερών του αφέθηκε στα χέρια κάτι μαρτύρων σαν το “Μάξιμο Σαράφη”, που συνελήφθη σήμερα για απάτη. Τις ένορκες καταθέσεις για σακούλες με χρήματα που πήγαιναν στα ταμεία του ΣΥΡΙΖΑ. Τον Α2 και τις κυπριακές offshore. Τις αθλιότητες για την δήθεν νεκρή Μαρία. Αυτά και πολλά ακόμα. Περιμένουμε λοιπόν» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Δείτε εδώ τις δηλώσεις Τσίπρα μετά τη συνάντηση του με την πρόεδρο της Δημοκρατίας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook