Στον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής βρέθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης λίγες ώρες μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε στο κέντρο της Αθήνας με τη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου.

Το βράδυ της Δευτέρας ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης μαζί με την σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου, ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα στο κέντρο της Αθήνας, όπως μετέδωσε η εκπομπή «Mega Καλημέρα» .

Το μεσημέρι της Τρίτης ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε την πρώτη του ανάρτηση από την εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής στην οδό Ακαδημίας.

«Σήμερα άναψα ένα κεράκι στον Ι. Ν. της Ζωοδόχου Πηγής στην Ακαδημίας. Εδώ παντρεύτηκαν οι γονείς μου και βαπτιστήκαμε. Έπρεπε να το κάνω διότι χθες ήταν δύσκολη μέρα και οι γονείς μου αισθάνομαι ότι ήταν μαζί μου. Ποτέ δεν ξεχνάμε τους ανθρώπους μας όσα χρόνια και να περάσουν», ήταν το μήνυμά του λίγες ώρες μετά το τροχαίο.

Το τροχαίο συνέβη οδό Φιλελλήνων. Ο Άδωνις Γεωργιάδης π επέβαινε στο αυτοκίνητό με την σύζυγό του, όταν ένα άλλο αυτοκίνητο, σύμφωνα με πληροφορίες, πέρασε τον κόκκινο σηματοδότη και υπήρξε σύγκρουση.

Ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός από καμία πλευρά, παρά μόνο υλικές ζημιές. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο οδηγοί προχώρησαν σε φιλικό διακανονισμό και δεν χρειάστηκε η παρέμβαση της τροχαίας.
Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, ωστόσο υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook