Πόπη Τσαπανίδου: Θράσος Μητσοτάκη να μιλά για περιφρόνηση της Δημοκρατίας – Να έρθει αύριο σε debate

«Ας έρθει σε μια τηλεμαχία. Επτά χρόνια τώρα το αποφεύγει. Νομιμοποίηση της εκτροπής από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όμως, δεν θα έχει» απαντά η Πόπη Τσαπανίδου
Η απάντηση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπης Τσαπανίδου, στον Κυριάκο Μητσοτάκη, o ο οποίος από τον Μαραθώνα επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα χαρακτηρίζοντας «θλιβερή και απαράδεκτη» τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ να απέχει από τις ψηφοφορίες στη Βουλή ενώ έκανε λόγο για «ψευτοεπικοινωνιακά νταηλίκια» λέγοντας ότι ο κ.Τσίπρας «με τις χθεσινές του δηλώσεις περιφρονεί ανοιχτά το κοινοβούλιο και τη συνταγματική τάξη».
Σε δήλωσή της, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, σημειώνει τα εξής:
«Ο κ. Μητσοτάκης που περιφρονεί τη Δημοκρατία, που άκουγε το μισό πολιτικό σύστημα και τους αρχηγούς της Άμυνας χωρίς να εξηγήσει το γιατί, κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για περιφρόνηση της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας!
Αν θέλει συγκρίσεις και διάλογο μπορεί να τον έχει. Αύριο κιόλας! Ας έρθει σε μια τηλεμαχία. Επτά χρόνια τώρα το αποφεύγει. Νομιμοποίηση της εκτροπής από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όμως, δεν θα έχει.
Όσο για τα προβλήματα των πολιτών, το θυμήθηκε πολύ αργά. Ενάμισι χρόνο τώρα κάνει πλάτες στα καρτέλ, πριμοδοτεί την αισχροκέρδεια. Πολύ σύντομα οι πολίτες θα του δώσουν την απάντησή τους».
Ολες οι Ειδήσεις
- Ελισάβετ Μουτάφη: «Απειλούσαν να με κλειδώσουν στην εκκλησία»
- Δήμητρα Αλεξανδράκη: Αρχίζει δίαιτα μετά τα …5 κιλά παραπάνω που έδειξε η ζυγαριά της! (εικόνες&video)
- Ζάππειο: Μητσοτάκης και Δένδιας στα εγκαίνια της έκθεσης των έργων του Έντι Ράμα
- ΔΕΗ: Νέα μείωση στους λογαριασμούς ρεύματος τον Απρίλιο
- Π. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Οι νόμιμες αξιώσεις της Ελλάδας κατά της Γερμανίας ως προς τις επιπτώσεις της ναζιστικής θηριωδίας κατά την διάρκεια της κατοχής
- Βασίλης Καρράς: Η πρώτη φωτογραφία μετά την περιπέτεια της υγείας του – Χαμογελαστός και αδυνατισμένος
- Εισαγγελία Εφετών: Ποινική δίωξη για δύο πλημμελήματα σε βάρος του Ανδρέα Πάτση , της πρώην και νυν συζύγου
- Καραμανλής – Βουλή: Οι 5 δικλείδες ασφαλείας που δεν εφαρμόστηκαν στην τραγωδία των Τεμπών – «Μονταζιέρα του ΣΥΡΙΖΑ η δήλωση μου περί ασφαλείας»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook