«Ας έρθει σε μια τηλεμαχία. Επτά χρόνια τώρα το αποφεύγει. Νομιμοποίηση της εκτροπής από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όμως, δεν θα έχει» απαντά η Πόπη Τσαπανίδου

Η απάντηση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπης Τσαπανίδου, στον Κυριάκο Μητσοτάκη, o ο οποίος από τον Μαραθώνα επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα χαρακτηρίζοντας «θλιβερή και απαράδεκτη» τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ να απέχει από τις ψηφοφορίες στη Βουλή ενώ έκανε λόγο για «ψευτοεπικοινωνιακά νταηλίκια» λέγοντας ότι ο κ.Τσίπρας «με τις χθεσινές του δηλώσεις περιφρονεί ανοιχτά το κοινοβούλιο και τη συνταγματική τάξη».

Σε δήλωσή της, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, σημειώνει τα εξής:

«Ο κ. Μητσοτάκης που περιφρονεί τη Δημοκρατία, που άκουγε το μισό πολιτικό σύστημα και τους αρχηγούς της Άμυνας χωρίς να εξηγήσει το γιατί, κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για περιφρόνηση της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας!
Αν θέλει συγκρίσεις και διάλογο μπορεί να τον έχει. Αύριο κιόλας! Ας έρθει σε μια τηλεμαχία. Επτά χρόνια τώρα το αποφεύγει. Νομιμοποίηση της εκτροπής από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όμως, δεν θα έχει.

Όσο για τα προβλήματα των πολιτών, το θυμήθηκε πολύ αργά. Ενάμισι χρόνο τώρα κάνει πλάτες στα καρτέλ, πριμοδοτεί την αισχροκέρδεια. Πολύ σύντομα οι πολίτες θα του δώσουν την απάντησή τους».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook