Ειδική αναφορά στο άνοιγμα του λιανεμπορίου έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του προς την Kοινοβουλευτική Oμάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε ιδιαίτερη προσοχή στην τήρηση των μέτρων ώστε «να μην υπάρξει πισωγύρισμα»:

«Χαιρετίζουμε αυτή την εξέλιξη, θέλω όμως να επαναλάβω ακόμα μία φορά, όπως έχει επαναλάβει και η ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης, ότι αυτό το κρίσιμο στοίχημα πρέπει να το κερδίσουμε όλες και όλοι, με συμπεριφορές υπευθυνότητας και σοβαρότητας.

Θα είναι δραματικό εάν αναγκαστούμε να διαχειριστούμε πάλι καταστάσεις συνωστισμών στα καταστήματα, στους μεγάλους εμπορικούς δρόμους, και πιστεύω ότι θα επιδείξουμε όλοι την απαραίτητη συμμόρφωση με τις υποδείξεις των ειδικών, ώστε να μπορέσουμε να ανοίξουμε το λιανεμπόριο με τρόπο οργανωμένο, να στηρίξουμε την οικονομία, να στηρίξουμε τα καταστήματα -ειδικά τα πιο μικρά καταστήματα τα οποία περιμένουν με τόση προσμονή την εποχή των εκπτώσεων- χωρίς αυτή η κίνηση να οδηγήσει σε μία νέα αύξηση των κρουσμάτων».

Προφανώς και ο πρωθυπουργός με αυτά τα λόγια, θέλησε να προειδοποιήσει και την ελληνική κοινωνία. Άλλωστε, τα κυβερνητικά στελέχη επισημαίνουν πως αν παρατηρηθούν φαινόμενα συνωστισμού και αύξηση κρουσμάτων, θα εξεταστούν και πάλι όλα τα ενδεχόμενα…

Ο πρωθυπουργός στην ίδια συνεδρίαση μίλησε και για τον σημερινό εμβολιασμό του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook