Οικονόμου σε Τσίπρα: Η ΝΔ κράτησε την Ελλάδα στην ΕΕ, όταν εσείς αναζητούσατε δανεικά από τον Πούτιν και καύσιμα από τον Μαδούρο
“Mε κάθε ευκαιρία ο κ. Τσίπρας ανεβάζει την ένταση της χυδαιότητας και των ύβρεων», είεπ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.
«Σήμερα, ο κ. Τσίπρας- σε ένα ανερμάτιστο, ατεκμηρίωτο, διχαστικό παραληρηματικό μονόλογο- δεν είπε τίποτα ρεαλιστικό και πραγματοποιήσιμο» αναφέρει σε δήλωσή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου για την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, στην Πάτρα.
Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Οικονόμου:
«Ο πρωθυπουργός, πριν από δυο μήνες, παρουσίασε στην Πάτρα έναν πλήρως μελετημένο και κοστολογημένο σχεδιασμό 5 στρατηγικών στόχων, θεμελιωμένο σε 63 δρομολογημένα και 25 υπό σχεδιασμό έργα για τη Δυτική Ελλάδα. Σήμερα, ο κ. Τσίπρας –σε ένα ανερμάτιστο, ατεκμηρίωτο, διχαστικό παραληρηματικό μονόλογο- δεν είπε τίποτα ρεαλιστικό και πραγματοποιήσιμο, τίποτα που να δίνει πνοή και προοπτική στους πολίτες τόσο της Δυτικής Ελλάδας όσο και συνολικά της χώρας. Αντίθετα με κάθε ευκαιρία ο κ. Τσίπρας ανεβάζει την ένταση της χυδαιότητας και των ύβρεων. Τόλμησε μάλιστα ανερυθρίαστα να αναφερθεί στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου, έργο που αποτελεί την επιτομή της φαυλότητας του ΣΥΡΙΖΑ, μιας και θυσιάστηκε στα σκοτεινά παζάρια με τον κ. Καλογρίτσα για τον έλεγχο των ΜΜΕ.
Από τη μια, λοιπόν, γνώση, επαγγελματισμός, μελετημένο σχέδιο, ρεαλισμός, σταθερότητα. Από την άλλη τοξικότητα, λάσπη, αερολογίες, διχασμός και ψέματα, ατελείωτα ψέματα.
ΥΓ: Μόνο κάποιος που έχει τεράστιο έλλειμμα ιστορικής συνείδησης και περίσσεια θράσους θα τολμούσε να εκστομίσει τη φράση «Δημοκρατία ή Νέα Δημοκρατία». Η Νέα Δημοκρατία, κ. Τσίπρα, αποκατέστησε και θεμελίωσε τη δημοκρατία μας το 1974, έβαλε την Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα το 1979 και την κράτησε σθεναρά μέσα σε αυτήν στα δύσκολα μνημονιακά χρόνια, όταν εσείς αναζητούσατε δανεικά από τον Πούτιν και καύσιμα από τον Μαδούρο».
Ολες οι Ειδήσεις
- Απελπισμένοι γονείς αναζητούν τα παιδιά τους που αγνοούνται μετά την φονική πυρκαγιά στο Κραν Μοντάνα
- K.Ανεστίδης: «Παράθυρο» για διάλογο με την κυβέρνηση – Κρίσιμη η πανελλαδική σύσκεψη της Κυριακής στα Μάλγαρα, εισηγήσεις για γενικευμένη κλιμάκωση, ακόμη και κάθοδο των τρακτέρ στην Αθήνα
- Δανάη Μπάρκα: Τρυφερές στιγμές με τον σύντροφο της στην εξοχή και οι ευχές για τη νέα χρονιά
- Ιωάννα Τούνη: Στο Λονδίνο με τον σύντροφό της, Δημήτρη Σπυριδωνίδη στο πρώτο ταξίδι της χρονιάς
- Γιάννης Πάριος για Χάρη Βαρθακούρη: «Είναι πολύ μεγάλος τραγουδιστής, αλλά άτυχος» (βίντεο)
- Αντελίνα Βαρθακούρη για τον σύζυγό της Χάρη: Υπήρξαν στιγμές που φτάσαμε στο τέλος και έχουμε πει ότι χωρίζουμε, πήγα και σε δικηγόρο (βίντεο)
- Χάρης & Αντελίνα Βαρθακούρη: Η μικρή τους κόρη, Λιόνα έκανε το ντεμπούτο της στο τραγούδι – Δείτε βίντεο
- Τραγωδία στο Κραν Μοντανά: Από τα βεγγαλικά στα μπουκάλια σαμπάνιας ξεκίνησε η φωτιά στο μπάρ – 119 οι τραυματίες, οι 113 έχουν ταυτοποιηθεί, 40 οι νεκροί, λένε οι ελβετικές Αρχές
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook