Οικονόμου σε Τσίπρα: Η ΝΔ κράτησε την Ελλάδα στην ΕΕ, όταν εσείς αναζητούσατε δανεικά από τον Πούτιν και καύσιμα από τον Μαδούρο
“Mε κάθε ευκαιρία ο κ. Τσίπρας ανεβάζει την ένταση της χυδαιότητας και των ύβρεων», είεπ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.
«Σήμερα, ο κ. Τσίπρας- σε ένα ανερμάτιστο, ατεκμηρίωτο, διχαστικό παραληρηματικό μονόλογο- δεν είπε τίποτα ρεαλιστικό και πραγματοποιήσιμο» αναφέρει σε δήλωσή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου για την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, στην Πάτρα.
Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Οικονόμου:
«Ο πρωθυπουργός, πριν από δυο μήνες, παρουσίασε στην Πάτρα έναν πλήρως μελετημένο και κοστολογημένο σχεδιασμό 5 στρατηγικών στόχων, θεμελιωμένο σε 63 δρομολογημένα και 25 υπό σχεδιασμό έργα για τη Δυτική Ελλάδα. Σήμερα, ο κ. Τσίπρας –σε ένα ανερμάτιστο, ατεκμηρίωτο, διχαστικό παραληρηματικό μονόλογο- δεν είπε τίποτα ρεαλιστικό και πραγματοποιήσιμο, τίποτα που να δίνει πνοή και προοπτική στους πολίτες τόσο της Δυτικής Ελλάδας όσο και συνολικά της χώρας. Αντίθετα με κάθε ευκαιρία ο κ. Τσίπρας ανεβάζει την ένταση της χυδαιότητας και των ύβρεων. Τόλμησε μάλιστα ανερυθρίαστα να αναφερθεί στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου, έργο που αποτελεί την επιτομή της φαυλότητας του ΣΥΡΙΖΑ, μιας και θυσιάστηκε στα σκοτεινά παζάρια με τον κ. Καλογρίτσα για τον έλεγχο των ΜΜΕ.
Από τη μια, λοιπόν, γνώση, επαγγελματισμός, μελετημένο σχέδιο, ρεαλισμός, σταθερότητα. Από την άλλη τοξικότητα, λάσπη, αερολογίες, διχασμός και ψέματα, ατελείωτα ψέματα.
ΥΓ: Μόνο κάποιος που έχει τεράστιο έλλειμμα ιστορικής συνείδησης και περίσσεια θράσους θα τολμούσε να εκστομίσει τη φράση «Δημοκρατία ή Νέα Δημοκρατία». Η Νέα Δημοκρατία, κ. Τσίπρα, αποκατέστησε και θεμελίωσε τη δημοκρατία μας το 1974, έβαλε την Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα το 1979 και την κράτησε σθεναρά μέσα σε αυτήν στα δύσκολα μνημονιακά χρόνια, όταν εσείς αναζητούσατε δανεικά από τον Πούτιν και καύσιμα από τον Μαδούρο».
Ολες οι Ειδήσεις
- «Πεθαίνω για καφέ», λέει ο Νετανιάχου τρολάροντας τις φήμες που τον ήθελαν νεκρό – Βίντεο
- Κηφισιά – Βόλος 2-0: «Άλμα» παραμονής από τους Κηφισιώτες στη Super League
- Αραγτσί: Άριστη η υγεία του Μοτζταμπά Χαμενεΐ – Κλειστά μόνο για τις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους τα Στενά του Ορμούζ
- Χρήστος Μάστορας: Το τρυφερό βίντεο που τράβηξε την αγαπημένη του, Γαρυφαλλιά Καληφώνη
- Νέες αποκαλύψεις για τον Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: Με δάνειο 42 εκατ. ευρώ από εταιρία Ισραηλινών αγόρασε πολυτελή ακίνητα στο Λονδίνο
- Σοκ στα Χανιά: 17χρονη κατήγγειλε ομαδικό βιασμό – Συνελήφθησαν δέκα άτομα – Βιντεοσκοπούσαν τις πράξεις τους
- Johnny G: Ο Έλληνας που «κατέκτησε» την Times Square με την καντίνα του!
- Μητσοτάκης: Η δημοσιονομική σοβαρότητα των τελευταίων ετών μας δίνει περιθώρια παρέμβασης ανάλογα με την εξέλιξη της κρίσης
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook