Ντόρα Μπακογιάννη: Η ανάρτησή της για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου
Μια ανάρτηση έκανε η Ντόρα Μπακογιάννη για τη γενναία μάχη που δίνουν οι άνθρωποι με καρκίνο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου.
Η Ντόρα Μπακογιάννη, που είχε κάνει γνωστό πως πάσχει και η ίδια από καρκίνο, στην ανάρτησή της αναφέρεται στη σημασία της πρόληψης.
Όπως λέει, η αξιοποίηση προγραμμάτων προληπτικών εξετάσεων, όπως το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά» κατά του καρκίνου του μαστού, σώζει ζωές, τονίζει πως η μάχη κατά του καρκίνου, είναι μάχη που σώζεται.
«Η μάχη απέναντι στον καρκίνο είναι μια μάχη που κερδίζεται, όταν την δίνουμε με αισιοδοξία και δύναμη. Η πρόληψη είναι το σημαντικότερο όπλο μας. Η αξιοποίηση προγραμμάτων προληπτικών εξετάσεων, όπως το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά» κατά του καρκίνου του μαστού, σώζει ζωές».
Ολες οι Ειδήσεις
- Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η συγκινητική εξομολόγηση για τη γέννηση του γιου της και το πρόβλημα υγείας
- Σεισμός 5,3 Ρίχτερ ανοιχτά της Μεθώνης – Σε επιφυλακή οι Αρχές – Τι λένε οι σεισμολόγοι
- Έξαλλος ο Τραμπ με τον Νετανιάχου: «Δεν έχει γ@@@@@νη κρίση» – «Του το έδωσα να το καταλάβει» – «Η συμφωνία με το Ιράν εξακολουθεί να ισχύει»
- Ελένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλος: Ερωτευμένοι σε καλοκαιρινή εξόρμηση – Δείτε τις φωτογραφίες
- Δέσποινα Βανδή: Το ξεσηκωτικό video clip για το νέο τραγούδι της «Να με αγαπάς»
- Κάβουρα: «Ένα ζευγάρι πρέπει να δημιουργεί π@ρνο μαζί» – Απάντησε σε σεξουαλικές ερωτήσεις του Λάγιου και τον …κόμπλαρε! (Βίντεο)
- Φαίη Σκορδά: Η πρώτη κοινή φωτογραφία με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Αθανασιάδη που δημοσίευσε
- Γιώργος Μυλωνάκης: Πήρε εξιτήριο από το κέντρο αποκατάστασης – Επιστρέφει στο σπίτι του – Από Δευτέρα στη δουλειά της και η σύζυγος του
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook