«Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει τα χυδαία ψέματα μέσω του εκπροσώπου του» τονίζει σε ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για το θέμα των πλειστηριασμών με αφορμή την απόφαση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου.

«Πυρά» προς την κυβέρνηση εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με αφορμή την απόφαση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου για τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας που νομιμοποιούνται πλέον να κάνουν τα funds .

Ο ΣΥΡΙΖΑ με σημερινή ανακοίνωσης τονίζει ότι «ο κ. Μητσοτάκης, αφού πρώτα άνοιξε την πόρτα στους κάθε λογής Πάτσηδες να βγάλουν στο σφυρί ακόμα και πρώτες κατοικίες δανειοληπτών, συνεχίζει τα χυδαία ψέματα μέσω του εκπροσώπου του».

Και παραθέτει δύο στοιχεία «για να τελειώνουν τα παραμύθια», όπως υπογραμμίζει.

«1. Επί ΣΥΡΙΖΑ υπήρχε προστασία της πρώτης κατοικίας και για αυτό δεν έγινε ούτε ένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας. Η ΝΔ με τον πτωχευτικό που ψήφισε την ήρε για πρώτη φορά.

2. Επί ΣΥΡΙΖΑ τα funds είχαν υποχρεωθεί σε στάδια ρύθμισης με το νόμο του 2015. Η ΝΔ επέλεξε να κάνει χρήση του νόμου του 2003 και όχι αυτόν του 2015, ώστε και τα funds να μπορούν να βγάζουν άμεσα στο σφυρί τα ακίνητα και να μην φορολογούνται».

«Τα πολλά λόγια είναι περιττά», επισημαίνει επιπλέον η αξιωματική αντιπολίτευση και καταλήγει: «Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να απαντήσει σε ένα και μόνο ερώτημα:

Θα φέρει ΠΝΠ για αναστολή πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας και προστασία των δανειοληπτών ως τις εκλογές ή εξυπηρετεί τους Πάτσηδες;».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook