Σύμφωνα με την εφημερίδα «Παραπολιτικά», ο Αλέξης Τσίπρας και ο Γιώργος Παπανδρέου συναντήθηκαν σε ένα «μυστικό δείπνο».

Η εφημερίδα αποδίδει την συνάντηση σε σενάρια που απεργάζεται ο Αλέξης Τσίπρας για τη λεγόμενη «κυβέρνηση των ηττημένων».
Ωστόσο, το ρεπορτάζ λέει πως η συνάντηση έγινε πριν τρεις μήνες, συγκεκριμένα του Αγίου Νικολάου σε σπίτι γνωστού δημοσιογράφου.
Από το περιβάλλον του Γιώργου Παπανδρέου μιλούν για μια συνάντηση σε χαλαρό κλίμα και πως δεν υπήρξε ουσιαστικά δείπνο μεταξύ των δύο ανδρών.
Μάλιστα, από τα γραφείο Τύπου του Γιώργου Παπανδρέου γράφουν χαρακτηριστικά:
«Όσοι συνωμοτούν, κρύβονται και φαντάζονται μόνο συνομωσίες και συνωμότες. Όσοι είναι συνεπείς σε αυτά που δημόσια εκφράζουν δεν χρειάζεται να συνωμοτούν».


Η συνάντηση δεν διαψεύδεται ούτε από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο όπως επεσήμαναν πηγές από την πλευρά του Γιώργου Παπανδρέου οι δυο πρώην πρωθυπουργοί συναντήθηκαν πριν πολλούς μήνες, τυχαία, στο πλαίσιο μιας κοινωνικής εκδήλωσης που ήταν και οι δύο καλεσμένοι και δεν συζητήθηκε κανένα πολιτικό σχέδιο ή κάποια μετεκλογική συνεργασία των δυο κομμάτων.

ΝΔ: Ο κ. Παπανδρέου ουσιαστικά επιβεβαιώνει τις συζητήσεις για «κυβέρνηση ηττημένων»

«Ο κ. Παπανδρέου με την ανάρτησή του, ουσιαστικά επιβεβαιώνει τις υπόγειες συζητήσεις για τη συγκρότηση «κυβέρνησης των ηττημένων». Σε αντίθεση με τα σενάρια που εξυφαίνονται σε μυστικούς δείπνους- ξεχνώντας τα «Πινοσέτ» και «Ολανδρέου»- ο ελληνικός λαός θυμάται πολύ καλά τι συνέβη όταν το τιμόνι της χώρας κρατούσαν ο κ.Τσίπρας και ο κ.Παπανδρέου. Πρόκειται, μακράν, για τις δύο χειρότερες περιόδους της μεταπολίτευσης. Η επιστροφή τους μπορεί για εκείνους να είναι όνειρο, αλλά για τους πολίτες είναι, σίγουρα, εφιάλτης που δεν θα ήθελαν να ξαναζήσουν», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, μετά την ανάρτηση του πρώην πρωθυπουργού.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook