«Δεν μπορεί να παραμένει κρατούμενη η Εύα Καϊλή επειδή είναι ένα τρόπαιο, ένα σύμβολο», είπε ο Σβέν Μαρί, ο νέος δικηγόρος της Ελληνίδας ευρωβουλευτή, που παραμένει στη φυλακή κατηγορούμενη για το σκάνδαλο του Κατάρ.

Ο Σβέν Μαρί , επονομαζόμενος και «δικηγόρος του διαβόλου» μίλησε στην τηλεόραση του Alpha για την υπόθεση της Εύας Καϊλή και εξαπέλυσε πυρά κατά του πρώην ευρωβουλευτή και φερόμενου ως αρχηγού του κυκλώματος διαφθοράς στο σκάνδαλο του Κατάρ, του Αντόνιο Παντσέρι, ο οποίος έχει κάνει συμφωνιά με την Εισαγγελία του Βελγίου.

Ένας προδότης που τον έκαναν Θεό»… Με αυτά τα λόγια τοποθετείται για τη στάση του Αντόνιο Παντσέρι, φερόμενου ως εγκεφάλου του σκανδάλου του Κατάρ που συνεργάζεται πλεόν με τις βελγικές Αρχές, δίνοντας ονόματα και στοιχεία, ,ο Σβεν Μαρί.

Ο συνήγορος υπεράσπισης επέμεινε ότι η Εύα Καϊλή δεν πρέπει, πλέον, να κρατείται, αναφέρθηκε στην έφεση που κατέθεσε την Παρασκευή στράφηκε ξανά κατά του Αντόνιο Παντσέρι, τον οποίο χαρακτήρισε «αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης».

«Η μάχη συνεχίζεται», είπε ο Σβεν Μαρί, και συμπλήρωσε: «Ένας προδότης που τον έκαναν Θεό. Ο Παντσέρι με τα ψέματά του έχει γίνει η αιτία για να είναι στη φυλακή η Εύα Καϊλή. Προτού γίνει πληροφοριοδότης, όλα όσα έλεγε θεωρούνταν ψέματα. Τώρα, λέει ό,τι θέλουν να ακούσουν ο ανακριτής, ο εισαγγελέας και οι αστυνομικοί. Και από εκείνη τη στιγμή, θεωρείται αξιόπιστος».

«Ο Παντσέρι είναι αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης και αναξιόπιστος», υποστήριξε ακόμη ο δικηγόρος.

«Ο Παντσέρι είναι ένας απλός προδότης, που το μόνο που θέλει είναι να σώσει τον εαυτό του κατηγορώντας άλλους, και στην προκειμένη περίπτωση την Εύα Καϊλή, προκειμένου ο ίδιος -που είναι αρχηγός μιας εγκληματικής οργάνωσης- να αποφυλακιστεί νωρίς. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο», δήλωσε δε ο Σβεν Μαρί.

«Ο αγώνας συνεχίζεται. Την Παρασκευή κάναμε έφεση. Δεν είναι δυνατόν σε ένα ευνομούμενο κράτος η κυρία Καϊλή να παραμένει στη φυλακή, μόνο και μόνο επειδή είναι τρόπαιο ή έχει γίνει σύμβολο. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να παραμείνει στη φυλακή του Χάρεν. Δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις για την παράταση της κράτησής της», κατέληξε ο συνήγορος της Εύας Καϊλή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook