Σε ερώτηση αν είναι αρνητικός σε debate του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αλέξη Τσίπρα, ο Γιάννης Οικονόμου απάντησε «Όχι βέβαια».

Ο ακριβής χρόνος των εκλογών αλλά και το εάν η κυβέρνηση βλέπει θετικά ένα debate ανάμεσα στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα ρωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου κατά την καθιερωμένη ενημέρωση των συντακτών το μεσημέρι της Πέμπτης (23/02)..

Για το θέμα της τηλεμαχίας Μητσοτάκη –Τσίπρα ο Γιάννης Οικονόμου απάντησε: «Κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ένα από τα ζητούμενα διαβούλευσης των κομμάτων είναι και ο πολιτικός διάλογος, η τηλεμαχία μεταξύ των αρχηγών όλων των κομμάτων και ενδεχομένως και ανάμεσα στους αρχηγούς των δυο κομμάτων που προηγούνται. Αυτό γινόταν σε όλες τις προεκλογικές αναμετρήσεις και θα γίνει και τώρα. Είχαμε την δυνατότητα και την ευκαιρία κατά την διάρκεια της κυβερνητικής θητείας να δουν οι Έλληνες πολίτες αρκετές πολιτικές αντιπαραθέσεις ανάμεσα στον πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης που δεν είχαμε ξαναδεί. Στο ερώτημα αν είναι αρνητικός στην διεξαγωγή ενός debate, απάντησε: «Όχι βέβαια».
Για τον χρόνο των εκλογών ο κ. Οικονόμου είπε αναφερόμενος στην φράση του κ. Μητσοτάκη ότι δεν αργούν οι εκλογές: «Ό,τι λέει ο πρωθυπουργός το εννοεί».

Για το πόσα υπουργικά συμβούλια θα γίνουν ακόμα απάντησε: «Θα έχουμε ανάλογα με την τακτικότητα των ζητημάτων μέχρι να διαλυθεί η Βουλή. Από εκεί και πέρα όταν έρθει η ώρα θα το μάθετε με τον πιο επίσημο και απόλυτο τρόπο από τον ίδιο τον πρωθυπουργό».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook