Συνάντηση με τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη είχε ο Αλέξης Τσίπρας , που πραγματοποιεί επίσκεψη στην Κύπρο.

Η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο, με τον Νίκο Χριστοδουλίδη όχι μόνο δεν ακυρώθηκε, αλλά έγινε σε πολύ καλό κλίμα, κόντρα στα fake news που κυκλοφόρησαν κάποιοι περί ματαίωσης, όπως γράφει το avgi.gr .
Η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη για τις 5 το απόγευμα ωστόσο ένα προσωπικό κώλυμα του νέου προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη προκάλεσε αναβολή της συνάντησής του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα στην Κύπρο.

Τελικά συμφωνήθηκε να συναντηθούν λίγο μετά τις 8.00 το βράδυ στο περιθώριο εκδήλωσης στο χωριό Λεύκαρα κοντά στη Λάρνακα όπου έγινε και η εκδήλωση προς τιμήν του Βάσου Λυσσαρίδη.

Κατά την σύντομη συνομιλία που είχαν οι δύο άνδρες μπροστά στις κάμερες, ο κ. Τσίπρας ευχήθηκε στον κ. Χριστοδουλίδη από καρδιάς κάθε επιτυχία στις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει και τις μεγάλες προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά. Από την πλευρά του, ο κ. Χριστοδουλίδης τόνισε την ανάγκη να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πολιτών και στις μεγάλες προκλήσεις που αφορούν τόσο τα εθνικά θέματα όσο και την οικονομία και την κοινωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες αποφάσισαν να ανανεώνουν το ραντεβού τους για τις αρχές Μαρτίου όταν και ο Νίκος Χριστοδουλίδης θα επισκεφτεί επισήμως την ελληνική πρωτεύουσα στο πρώτο του ταξίδι ως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Νωρίτερα ο κ. Τσίπρας είχε παρευρεθεί και απηύθυνε ομιλία στην εκδήλωση μνήμης για τον Βάσο Λυσσαρίδη, ενώ είχε σειρά διαδοχικών συναντήσεων με τον υποψήφιο στις τελευταίες εκλογές για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας και διπλωμάτη, Ανδρέα Μαυρογιάννη, με τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ, Μαρίνο Σιζόπουλο, και τον γενικό γραμματέα του ΑΚΕΛ, Στέφανο Στεφάνου. Αργότερα θα παρευρεθεί σε δείπνο που διοργανώνει ο δήμαρχος Λευκάρων Σοφοκλής Σοφοκλέους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook