Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου, μίλησε το βράδυ της Παρασκευής ο δικηγόρος της Εύας ΚαΪλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος και αναφέρθηκε στο σύντροφος της που αφέθηκε ελεύθερος αλλά και στον Σντόνιο Παντσέρι, που έχει κάνει συμφωνία με τις βελγικές αρχές να δώσει στοιχεία για το σκάνδαλο του Κατάρ, προκειμένου να σώσει τον […]

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου, μίλησε το βράδυ της Παρασκευής ο δικηγόρος της Εύας ΚαΪλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος και αναφέρθηκε στο σύντροφος της που αφέθηκε ελεύθερος αλλά και στον Σντόνιο Παντσέρι, που έχει κάνει συμφωνία με τις βελγικές αρχές να δώσει στοιχεία για το σκάνδαλο του Κατάρ, προκειμένου να σώσει τον εαυτό του και την οικογένεια του.

Ο ποινικολόγος, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην απόφαση αποφυλάκισης του συντρόφου της Εύας Καϊλή, Φραντσέσκο Τζόρτζι, με περιοριστικούς όρους.

“Καταρχήν θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η απόφαση αυτή έχει παρθεί εδω και δέκα ημέρες. Επειδή συνεργάστηκε με τις αρχές στις Βρυξέλλες, αφέθηκε ελεύθερος. Δεν παύει να είναι ο πατέρας του παιδιού της. Στα γενέθλια της κόρης τους, ο πατέρας της θα είναι μαζί της, αυτή είναι η ανθρώπινη αντίδραση.” είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.
“Εάν η υπόθεση ήταν “δεμένη” δεν θα περνούσαν το μήνυμα στον Βέλγο συνήγορο να ομολογήσει η Εύα Καϊλή.”

είπε ο δικηγόρος και μετέφερε την αντίδραση της Εύας Καϊλή, “Δεν πρόκειται ότι και να γίνει να ομολογήσω κάτι που δεν έχω κάνει. Ιδιαίτερα τώρα που είναι ο πατέρας της κοντά, μου φεύγει ένα μεγάλο βάρος”.

Για όσα φέρεται να ανέφερε ο Παντσέρι, για χρηματοδότηση προεκλογικά της Εύας Καϊλή είπε: “Ο Παντσέρι τα είπε αυτά για να σώσει τη γυναίκα, την κόρη και τη λογίστριά του” και τόνισε ότι από εκεί που τον θεωρούσαν αφερέγγυο, ξαφνικά έγινε… αξιόπιστος”.

Τόνισε στη συνέχεια, πως “Υπάρχει μία επιλεκτική διαρροή της δικογραφίας εις βάρος της κ. Καϊλή”.
Τέλος όπως είπε, με την αποφυλάκιση Τζόρτζι και Παντσέρι, “γκρεμίζεται το επιχείρημα, ότι αν αφεθεί ελεύθερη θα καταστρέψει αποδεικτικά στοιχεία. Ο Τζόρτζι τι θα κάνει; Θα τα ποτίζει;”


Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook