ΣΥΡΙΖΑ για Πολάκη: Θέτει εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης
Η σημερινή ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν εκφράζει σε καμία των περιπτώσεων τη συλλογική θέση και στάση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αναφέρουν πηγές της Κουμουνδούρου δείχνοντας την πόρτα της εξόδου στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργό.
Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη με την οποία στοχοποιεί και απειλεί με προγραφές δικαστές, δημοσιογράφους, τραπεζίτες και τη διοίκηση της ΑΑΔΕ, τους οποίους αποκαλεί «βαθύ κράτος» προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ.
Και όπως λένε πηγές του ΣΥΡΙΖΑ ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι μετά «αντάρτικο» που ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα γιατί δεν συμπεριελήφθη στα ψηφοδέλτια ο εκλεκτός του στα Χανιά.
Σύμφωνα με την Κουμουνδούρου:
«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόγραμμα και πολιτική που έχουν εγκριθεί από το συνέδριό του.
Έχει επίσης αρχές λειτουργίας που χαρακτηρίζονται από δημοκρατία, συλλογικότητα και προβλέπουν την υπεράσπιση και όχι την υπονόμευση της πολιτικής του από τα μέλη του και πολύ περισσότερο τα στελέχη της ηγεσίας» ανέφεραν πηγές της Κουμουνδούρου.
«Όποιος πιστεύει ότι μπορεί να χαράζει δική του πολιτική, να διαμορφώνει ψηφοδέλτια και να επιβάλλει την ιδιωτική ατζέντα που ο ίδιος προκρίνει, με συνεχείς δημοσιεύσεις και αγνοώντας τις αρχές και την πολιτική του κόμματος, έχει προφανώς συνειδητά αποφασίσει να θέσει εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης», κατέληγαν οι ίδιες πηγές.
Ολες οι Ειδήσεις
- Λευκάδα: Βίντεο από τη στιγμή που το ιστιοφόρο παίρνει σβάρνα σκάφη, κατά την είσοδό του στο λιμάνι του Καλάμου
- «Monobala» με τον Πάνο Βόγλη: Πρεμιέρα σεζόν, την Κυριακή 23 Αυγούστου, στον ΣΚΑΪ
- Back2Μπακ: Η πιο δυνατή αθλητική παρέα επιστρέφει στις 17 Αυγούστου μέσα από το ACTION 24 και το YouTube του Athletiko
- Μελίνα Νικολαΐδη: Τις τελευταίες ημέρες έχουν αναπαραχθεί αναληθή δημοσιεύματα για την προσωπική μου ζωή, έχω ήδη κινηθεί νομικά
- Θυελλώδεις άνεμοι – Απαγορευτικό από Ραφήνα και Λαύριο, ακυρώθηκαν δρομολόγια από Πειραιά – Αυξημένος κίνδυνος πυρκαγιών- Red Code σε τρείς Περιφέρειες
- Αντερλεχτ – ΠΑΟΚ 3-2: Κατώτερος της περίστασης και… ρέστα Ευρώπης μέσω Μπραν!
- Προσήχθη ο οδηγός του βυτιοφόρου που έκανε την επικίνδυνη προσπέραση – «Αν είχα αυτοκίνητο δεν θα μπορούσα να το αποφύγω», λέει ο μοτοσικλετιστής
- Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Ταξίδι στο εξωτερικό με τις δίδυμες κόρες τους – «Φέτος πάμε μακριά» -Βίντεο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook