Με νέα ανάρτηση του στα social media, ο Παύλος Πολάκης, επανέρχεται και απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ που τον άφησε έκθετο για τις απειλές κατά δημοσιογράφων και δικαστών και η Κουμουνδούρου του έδειξε την πόρτα της εξόδου.

Ο Παύλος Πολάκης πάντα από τα Σφακιά, αναφέρει χαρακτηριστικά: “Θα τα πούμε ΟΛΑ στην πολιτική γραμματεια και στην Κεντρική Επιτροπή. Με «πηγές» δεν θα ανοίξω διάλογο… Προφανώς υπάρχουν και διαδικασίες και όργανα στα οποία και συμμετείχα και εκλέχθηκα και μάλιστα με υψηλότατα ποσοστά. Εκεί θα μιλήσουμε και θα διευκρινίσουμε ποιος έχει δίκιο!”.

Το θέμα Πολάκη αναμένεται να συζητηθεί στη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ την προσεχή Τρίτη.

Από τη νέα ανάρτηση του είναι σαφές ότι ο Παύλος Πολάκης περιμένει επίσημη τοποθέτηση του κόμματος και όχι «διαρροές», με τις οποίες η Κουμουνδούρου αφήνει να εννοηθεί ότι ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ έθεσε ουσιαστικά μόνος του τον εαυτό του εκτός ψηφοδελτίων, με την «εμπρηστική» του ανάρτηση, με την οποία στοχοποίησε δεκάδες πρόσωπα -δημοσιογράφους, δικαστές, τραπεζικούς και τον επικεφαλής της ΑΑΔΕ.

Η πρώτη ανάρτηση Πολάκη μετά την αποπομπή του

Πολάκης μετά την αποπομπή του: «Σε τόπο με ορίζοντες, καθαρό αέρα και… λεβέντες ανθρώπους»

Με ανάρτηση από τα Σφακιά απάντησε ο Παύλος Πολάκης στις πληροφορίες από την Κουμουνδούρου για το «διαζύγιο» του με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη ήρθε λίγη ώρα μετά την διαρροή των πληροφοριών από τους συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα ότι διαφωνούν με την στοχοποίηση δημοσιογράφων και δικαστών καθώς και ότι ο βουλευτής και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας έθεσε τον εαυτό του εκτός εκλογικής μάχης.

«Βόλτα στα Σφακια σήμερα ,στην Ανωπολη με τη Δωρα. Σε τόπους με απεριόριστους ορίζοντες ,καθαρο αέρα και λεβεντες ανθρώπους (χωριο της μάνας μου) Θυμήθηκα πολλά ανεβαίνοντας απ αυτά που έγιναν εδώ το 2010-14», το υπαινικτικό μήνυμα του στο Facebook για τη συμπεριφορά των συντρόφων του απέναντι του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook