Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων σε ανακοίνωση της ζητά «την άμεση αποκατάσταση της συνταγματικής νομιμότητας» αναφερόμενη στις απειλές του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκ, ο οποίος στοχοποίησε με ανάρτηση του τα μέλη του Ειδικού Δικαστηρίου που καταδίκασαν το Νίκο Παππά.

Το Γραφείο Τύπου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων σε ανακοίνωση του με το τίτλο «σχετικά με τις προγραφές και τις απειλές του πρώην Υπουργού και νυν Βουλευτή Π. Πολάκη για ομαδικές «εκκαθαρίσεις» Θεσμικών Οργάνων του Δημοκρατικού Πολιτεύματος της Χώρας» σημειώνει:

«Οι δημόσιες απειλές του πρώην Υπουργού και νυν Βουλευτή Παύλου Πολάκη περί ομαδικών «εκκαθαρίσεων» Θεσμών του Κράτους Δικαίου και της Ελευθεροτυπίας συνιστούν βαρύτατο πλήγμα στο Δημοκρατικό Πολίτευμα της Χώρας και έλλειψη ενσυναίσθησης της λειτουργίας των Θεσμών της Δημοκρατίας.

Το ζήτημα της κριτικής των Δικαστικών Αποφάσεων αποκτά δευτερεύουσα σημασία μπροστά στις σοκαριστικές εικόνες επικηρυγμένων προσώπων. Ζητούμε την άμεση αποκατάσταση της συνταγματικής νομιμότητας».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook