“Μόνο μια οικογένεια που έχει ζήσει αυτό το βαρύ πένθος μπορεί να αντιληφθεί το Γολγοθά που έχουν μπροστά τους οι συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών”, o γράφει ο Υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, αποκαλύπτοντας τη δική του απωλεια πριν από δύο δεκαετίες.

Την προσωπική του εμπειρία από την τραγική απώλεια του αδελφού του σε ηλικία 28 ετών σε τροχαίο ατύχημα αποκάλυψε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος.

«Έχοντας βιώσει πριν 22 χρόνια την απώλεια του αδερφού μου σε τροχαίο δυστύχημα, μόλις στα 28 του χρόνια γνωρίζω από πρώτο χέρι τι σημαίνει να χάνεις ξαφνικά και εντελώς άδικα ένα νέο άνθρωπο στο ξεκίνημα της ζωής του» περιέγραψε ο κ. Σκέρτσος με φόντο την τραγωδία των Τεμπών, λέγοντας πως είδα «τον εαυτό μου να χάνω τα πατήματά μου», εξαιτίας της απώλειας του αδελφού του.

«Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές έχουμε δυο δρόμους: την αποκτήνωση ή το να γίνουμε πιο ανθρώπινοι. Ας επιλέξουμε να γίνουμε καλύτεροι και πιο ανθρώπινοι. Μπορούμε» τόνισε ο Υπουργός Επικρατείας, επισημαίνοντας ως προς το πολιτικό ζητούμενο πως «το κοινωνικό συμβόλαιο που υπογράφουμε στο πλαίσιο της σύγχρονης αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας έχει ένα θεμελιώδες στοιχείο: την εμπιστοσύνη για την εγγύηση της ασφάλειας, της ευημερίας και της ελευθερίας των πολιτών». «Χωρίς εμπιστοσύνη δεν υπάρχει τίποτα από αυτά. Δεν υπάρχει «εμείς». Υπάρχει μόνο ζούγκλα», κατέληξε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook