Επίθεση με γκαζάκια πραγματοποίησαν άγνωστοι σε κατάστημα επί της οδού Τάκη 6 στου Ψυρρή, όπου στεγάζονται τα γραφεία της εταιρίας «Zeus + Dione.

Είναι η εταιρία που συμμετείχε παλαιότερα η Μαρέβα Μητσοτάκη, η οποία όμως αποχώρησε.

Υπάλληλοι κατάφεραν να κατασβέσουν την πυρκαγιά που προκλήθηκε με πυροσβεστήρα.

Η εταιρεία της,  είχε γίνει στόχος εμπρηστικής επίθεσης και  στις 12 Φεβρουαρίου 2018  και την ευθύνη είχε αναλάβει τότε  η σύμπραξη αμετανόητων αναρχικών-fai/irf.

Για την επίθεση διενεργείται έρευνα από την Ασφάλεια Αττικής..

Η ανακοίνωση από  το γραφείο του πρωθυπουργού

Το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, εξέδωσε οργισμένη ανακοίνωση, τονίζοντας: «Θρασύδειλοι τραμπούκοι έκαναν απόψε το βράδυ, επίθεση με γκαζάκια και βενζίνη στα γραφεία της εταιρείας Zeus+Dione, την οποία έχει ιδρύσει η σύζυγος του Πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη. Από την επίθεση, που γίνεται για δεύτερη φορά, προκλήθηκε φωτιά και υλικές ζημιές. Εκεί οδηγεί η συστηματική στοχοποίηση. Ήρθε η ώρα να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους. Η κυβέρνηση θα συνεχίσει αταλάντευτα το δρόμο της για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών με σεβασμό στο Κράτος Δικαίου».

Αλλά και ο γενικός γραμματέας της Βουλής Γιώργος Μυλωνάκης σε ανάρτησή του στο Twitter σημειώνει: «Εκεί οδηγεί η συστηματική στοχοποίηση. Ήρθε η ώρα να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους. Η κυβέρνηση θα συνεχίσει αταλάντευτα το δρόμο της για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών με σεβασμό στο Κράτος Δικαίου».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook