Την απόσυρση της από το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Εύβοια, αποφάσισε η πρώην Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του dikastiko.gr, η Σοφία Νικολάου έλαβε την απόφαση να μην είναι υποψήφια στις επόμενες εκλογές για λόγους ευθιξίας καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη εισαγγελική έρευνα για τις προμήθειες της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η απόφαση ελήφθη, σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον της, καθώς θεωρεί ότι η Νέα Δημοκρατία δεν στήριξε την υποψηφιότητά της απέναντι στις επιθέσεις που εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ και παρά το γεγονός ότι η κ. Νικολάου έχει στη διάθεσή της όλο το πόρισμα του ΣΔΟΕ και άλλα στοιχεία που, κατά την ίδια, την αθωώνουν πλήρως για όσα την κατηγορεί η αξιωματική αντιπολίτευση.

Μάλιστα, όλη αυτή η συζήτηση γίνεται όπως επισημαίνουν πηγές από το περιβάλλον της, τη στιγμή που η Νέα Δημοκρατία αποδέχεται να είναι υποψήφιος ο πρώην υπουργός Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής.

Παράλληλα, σε μια τόσο δύσκολη στιγμή για την Ελλάδα, με την τραγωδία στα Τέμπη να σφραγίζει τη χώρα και τις πολιτικές εξελίξεις η κ. Νικολάου εκτιμά ότι οι προσωπικές βλέψεις δεν είναι πάνω από τον πόνο που νιώθουν όλοι οι πολίτες.

Πάντως, οι πληροφορίες αναφέρουν πως πηγές της κ Νικολάου μιλούν για «γαλάζιες» παρεμβάσεις και για -ακόμα χειροτέρα- «συμβόλαια» προκειμένου να… απελευθερωθεί μια θέση στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στην Εύβοια.

Πηγές ΝΔ – «Στην κυρία Νικολάου είχε διαμηνυθεί με απόλυτα σαφή τρόπο ότι δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια»
«Επειδή όσα λέει η κυρία Νικολάου, προκαλούν διαφορα ερωτηματικά, οφείλουμε να διευκρινίσουμε το εξής: Στην κυρία Νικολαου ειχε διαμηνυθει με απόλυτα σαφή τρόπο οτι δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στις προσεχείς εκλογές», τονίζεται χαρακτηριστικά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook