Ο Γιάνης Βαρουφάκης μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό με κάταγμα στη μύτη μετά από επίθεση που δέχτηκε από αγνώστους στα Εξάρχεια.

Θύμα άγριας επίθεσης από αγνώστους έξω από εστιατόριο στην οδό Βαλτετσίου στα Εξάρχεια, έπεσε ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης, το βράδυ της Παρασκευής (10/3).

Ομάδα ατόμων, ντυμένων στα μαύρα φέρεται να προσέγγισε το μαγαζί όπου έτρωγε με στελέχη του κόμματος και να του φώναξε «έλα έξω κάθαρμα που υπέγραψες μνημόνια».

Ο Γιάνης Βαρουφάκης για να αποτραπεί η αναστάτωση σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες βγήκε έξω από το εστιατόριο και τότε οι άγνωστοι που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους τον γρονθοκόπησαν και τον κλώτσησαν
Ο Γιάνης Βαρουφάκης δεν είχε μαζί του αστυνομική προστασία, ενώ πήγε με τη σύζυγό του στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου οι γιατροί διέγνωσαν κάταγμα στη μύτη και του τοποθέτησαν νάρθηκα. Επίσης φέρει μώλωπες και εκδορές σε όλο του το σώμα από τον ξυλοδαρμό.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης υποβάλλεται προληπτικά σε απεικονιστικές εξετάσεις καθώς χτυπήθηκε και στο κεφάλι.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί που αναζητούν τους δράστες της επίθεσης.

Υπενθυμίζεται , ότι και το 2015 είχε και πάλι δεχτεί επίθεση στο ίδιο σημείο στα Εξάρχεια.

«ΜέΡΑ25: Πρόκειται για μία προβοκατόρικη επίθεση»
Πρόκειται για μία προβοκατόρικη επίθεση 4 ατόμων. Μπήκαν μέσα στο εστιατόριο Γιάντες την ώρα που ο Γιάνης Βαρουφάκης βρισκόταν με την συντονιστική του Diem25 (βρίσκονται στην Ελλάδα για τριήμερη συνδιάσκεψη), ανέφερε το Μέρα 25 .
Από την πρώτη στιγμή βιντεοσκοπούσαν την επίθεση, σημειώνεται ενώ καταγγέλλεται ότι επρόκειτο για   άγρια επίθεση από άτομα που ήταν σχεδόν επαγγελματίες (μαυροφορεμένοι).

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook