«Πήγες εκεί που έβριζες για βιοποριστικούς λόγους», γράφει η Αφροδίτη Λατινοπούλου για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας του με το κόμμα του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ανακοίνωσε ότι το πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος «ΠΑΤΡΙΔΑ» αποδέχτηκε την πρόταση της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ-Πρόδρομος Εμφιετζόγλου για συνεργασία στις επικείμενες εκλογές και μάλιστα ο ίδιος αναλαμβάνει αντιπρόεδρος του κοινού σχήματος.

Με την απόφαση αυτή όμως διαφώνησε η Αφροδίτη Λατινοπούλου και με ανάρτηση της διαψεύδει τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο λέγοντας πως ουδέποτε υπήρξε απόφαση του συμβουλίου, αλλά «ένα κακοστημένο σόου 20 φίλων σου». Παράλληλα τον κατηγορεί πως πήγε εκεί που έβριζε για καθαρά βιοποριστικούς λόγους, καταλήγοντας πως «έχεις αλλάξει 32 θέσεις, το ότι το έκανες μια ακόμη φορά δεν εκπλήσσει κανέναν».

ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έσβησε το σχόλιο της Αφροδίτης Λατινοπούλου από τον λογαριασμό του, με την Λατινοπούλου να επανέρχεται και να σχολιάζει πως «ο κ. Μπογδάνος έσβησε το σχόλιο διότι τον ενοχλεί η αλήθεια, ίσως και γιατί τα like του σχολίου μου θα ξεπερνούσαν τα like της ανακοίνωσής του».

Η ανάρτηση Μπογδάνου για Εμφιετζόγλου και η διαγραφή Λατινοπούλου

Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ κατόπιν συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου της, με κύριο θέμα την κοινή κάθοδο των πατριωτικών δυνάμεων στις εκλογές, αποφάσισε σήμερα την αποδοχή της πρότασης της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ-Πρόδρομος Εμφιετζόγλου για συνεργασία στις επόμενες εκλογές, με ψήφους 9-1 και την κα Λατινοπούλου να μειοψηφεί.

Η κα Λατινοπούλου με τη στάση της έδειξε πως δεν αποδέχεται τη δημοκρατική λειτουργία και τις διαδικασίες που ορίζονται από το καταστατικό του κόμματος και ως εκ τούτου διεγράφη από την ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.

Η Πατριωτική Δύναμη Αλλαγής, έπειτα από τη συμπόρευσή της με την Πατριωτική Ένωση, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ένωσης του πατριωτικού χώρου και αντίθεσης στην πολυδιάσπαση που επιδιώκεται από όλους εκείνους που εξυπηρετούν φιλοκυβερνητικές πολιτικές.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook