Λίγες ώρες μετά την «άφεση αμαρτιών» που έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στον Παύλο Πολάκη με την επιστροφή του στα ψηφοδέλτια του κόμματος, ο βουλευτής Χανίων ξεκίνησε νέο γύρο επιθέσεων.

Στόχος του Παύλου Πολάκη οι Νίκος Χατζηνικολάου και Άδωνις Γεωργιάδης.

Αρχικά, γύρω στις 10.30 το βράδυ, ο Νίκος Χατζηνικολάου είχε γράψει στον λογαριασμό του στο Twitter: «Ο Πολάκης ζήτησε συγνώμη ΜΟΝΟ από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, για να ξαναμπεί στο ψηφοδέλτιο και να μη χάσει τη βουλευτική ασυλία. Ξέρει ότι έρχονται μηνύσεις και αγωγές για την άθλια στοχοποίηση δημοσιογράφων και δικαστών που διέπραξε και την οποία επαναλαμβάνει στην επιστολή του».

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο Πολάκης και απάντησε στον Χατζηνικολάου, καλώντας τον να ζητήσει συγγνώμη από τον λαό. «Περιμένω. ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ!!! Ζητήστε συγγνώμη από το λαό για αυτά που κανετε 13 χρόνια ως «δημοσιογράφοι» και μετά τα ξαναλέμε…» έγραψε ο κ. Πολάκης.


Ωστόσο, ο δημοσιογράφος επανήλθε, ξεκαθαρίζοντας πως τον λόγο θα αναλάβει, πλέον, η δικαιοσύνη. «Θα τα πούμε στη δικαιοσύνη! Αμετανόητος… Προσχηματική συγνώμη για τα μάτια της κομματικής ηγεσίας και για τη βουλευτική ασυλία και αποζημίωση!» σημείωσε ο κ. Χατζηνικολάου.


H κόντρα συνεχίστηκε και με Άδωνι Γεωργιάδη

Νωρίτερα το απόγευμα, ο Παύλος Πολάκης απάντησε και σε ανάρτηση του υπουργού Ανάπτυξης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης είχε γράψει: «Είχα πολλές φορές πει όλο αυτό το διάστημα ότι προσωπικά δεν πιστεύω «ότι ο Τσίπρας θα αφήσει τον Πολάκη… είναι μεταξύ τους όπως το νύχι με το κρέας». Σήμερα απλά ολοκληρώθηκε το θέατρο».

Με το γνωστό του ύφος ο Πολάκης απάντησε : «Φτιάξε καλάθι μπακαλιάρου εσύ και βρες δικηγόρους για τότε που θα διευκρινίζουμε τα αδιευκρίνιστα…».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook