Μαρία Απατζίδη – Βουλή: Αντιδράσεις από την εμφάνιση με μπλούζα που έγραφε «57 νεκροί, 156 υποκριτές»

«Δεσμεύομαι ότι με την πρώτη ευκαιρία η συνάδελφος θα πάρει δημοσίως μια πολύ σκληρή απάντηση από εμένα», είπε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης μετά το τέλος της ομιλίας της βουλευτή Μαρίας Απατζίδη.
Η βουλευτής Α΄ Ανατολικής Αττικής του ΜέΡα25, Μαρία Απατζίδη, ανέβη κε σήμερα στο βήμα της Βουλής φορώντας μια μαύρη μπλούζα έγραψε «57 νεκροί, 156 υποκριτές», ενώ στη μέση υπήρχαν ράγες και ένα τρένο εκτροχιασμένο. Πριν ανέβει στο βήμα της βουλής η Μαρία Απατζίδη είχε κλειστό το κόκκινο σακάκι της και στη συνέχεια το άνοιξε για να φανεί το μήνυμα στην μπλούζα της.
Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης έλαβε τον λόγιο αμέσως μετά την ομιλία της κυρίας Απατζίδη και σχολίασε: «Η συνάδελφος εμφανίστηκε στο Βήμα της Ολομέλειας με μπλούζα που γράφει 57 νεκροί, 156 υποκριτές. Εγώ σεβόμενος τον Κανονισμό της Βουλής που δεν επιτρέπει στους προεδρεύοντες να σχολιάζουν ομιλίες βουλευτών, δεν θα το σχολιάσω. Δεσμεύομαι όμως ότι με την πρώτη ευκαιρία η συνάδελφος θα πάρει δημοσίως μια πολύ σκληρή απάντηση από εμένα».
ΝΔ: Χυδαία και απαράδεκτη πράξη εκφασισμού
Την έντονη αντίδραση του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η εμφάνιση της βουλευτή του ΜέΡΑ 25, Μαρίας Απατζίδη, στη Βουλή. Όπως επισημαίνει η Πειραιώς «τη στιγμή που οι πολίτες ζητούν από όλους σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ειλικρίνεια, κάποιοι συνεχίζουν να εργαλειοποιούν το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών για μικροπολιτικές σκοπιμότητες».
«Η βουλευτής του ΜέΡΑ25 Μαρία Απατζίδη που πριν από δύο εβδομάδες είχε αποκαλέσει την Κυβέρνηση «δολοφόνο», ανέβηκε σήμερα στο Βήμα της Βουλής φορώντας μπλούζα που έγραφε «57 νεκροί, 156 υποκριτές». Πρόκειται για μια ακόμη επικίνδυνη, χυδαία και απαράδεκτη πράξη εκφασισμού, που δεν έχει καμία θέση στον ναό της Δημοκρατίας μας», σημειώνεται ακόμη στην ανακοίνωση.
«Καλούμε τον Γραμματέα του ΜέΡΑ25 να καταδικάσει έμπρακτα τις συγκεκριμένες ενέργειες, όπως οφείλουν να κάνουν και όλα τα κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου», καταλήγει η Πειραιώς.
Ολες οι Ειδήσεις
- Τουρκία: Ξέφρενοι πανηγυρισμοί των οπαδών του Ερντογάν στην Αγιά Σοφιά – Δείτε βίντεο
- Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου: «Δεν παραιτούμαι – Δεν θα δαμάσει την βούλησή μας ένας ολιγάρχης»(video)
- Μητσοτάκης: Συνάντηση με τους βουλευτές και τα στελέχη της ΝΔ – Οι οδηγίες για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου (εικόνες)
- Τουρκικές εκλογές: Θρίαμβος Ερντογάν με 52% – Πανηγυρίζει τραγουδώντας – “Θα είμαστε μαζί μέχρι τον θάνατο”, τα πρώτα του λόγια
- Όλα όσα έγιναν στην ορκωμοσία της νέας Βουλής – Χαμόγελα , selfies και τα πηγαδάκια
- Roland Garros: Πρόκριση για Τσιτσιπά με 3-1 σετ έναντι του Γίρι Βέσελι
- Προβάδισμα Ερντογάν με 52,9 ο Ερντογάν στο 47,7% ο Κιλιντσντάρογλου στο 87,5 % των ψήφων
- Πότε θα δούμε μείωση κατά 30% των τεκμηρίων διαβίωσης – Τι ισχύει με το φόρο για ακίνητα και αυτοκίνητα
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook