Πηγές της Χαριλάου Τρικούπη απαντούν στη δήλωση του Ανδρέα Λοβέρδου, ότι «όταν πάμε σε εκλογές και απορρίπτουμε πρόσωπα, πρέπει και να προτείνουμε πρόσωπα», με την οποία σχολίασε τη συνέντευξη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ

Με ένα αιχμηρό σχόλιο εναντίον του Ανδρέα Λοβέρδου απαντά η Χαριλάου Τρικούπη στην «επισήμανση» του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργού προς τον Νίκο Ανδρουλάκη ότι «όταν πάμε στις εκλογές και απορρίπτουμε πρόσωπα, πρέπει και να προτείνουμε πρόσωπα- για να έχουν ξεκάθαρη εικόνα οι πολίτες».

Στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη σχολίασαν συγκεκριμένα πριν από λίγο ότι: «Είναι πολιτικά παράδοξο ο Ανδρέας Λοβέρδος να έχει κοινές αγωνίες με τον Γιάννη Οικονόμου και τον Άκη Σκέρτσο».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στην συνέντευξη του χτες στην ΕΡΤ είχε πεί ότι θα προτείνει για πρωθυπουργό άλλο πολιτικό πρόσωπο, εκτός από Μητσοτάκη-Τσίπρα.

«Όταν πάμε στις εκλογές και απορρίπτουμε πρόσωπα, πρέπει και να προτείνουμε πρόσωπα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λοβέρδος, απαντώντας ουσιαστικά στις δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη.

Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Ανδρουλάκης δήλωσε στην ΕΡΤ ότι εφόσον δεν υπάρξει αυτοδυναμία στις εκλογές, θα προτείνει τρίτο πολιτικό πρόσωπο, επιμένοντας στη γραμμή «όχι Μητσοτάκης ή Τσίπρας για πρωθυπουργός», χωρίς να αναφερθεί πάντως ονομαστικά σε κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook