Σφοδρή αντιπαράθεση είχαν στον τηλεοπτικό αέρα ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης και η Θεοδώρα Τζάκρη από τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τον κατώτατο μισθό.

Η οξυμένη συζήτηση και οι πρωτοφανείς εκφράσεις είναι ενδεικτικές της πόλωσης που επικρατεί όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές.

«Είστε γελοία και θλιβερή», είπε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης απευθυνόμενος στην Θεοδώρα Τζάκρη με τον παρουσιαστή της εκπομπής Νίκο Παναγιωτόπουλο να του λέει: «κ. Κυρανάκη, να πάρετε πίσω τον χαρακτηρισμό, το γελοία, είναι ανεπίτρεπτο. Να το πάρετε πίσω, είστε προσβλητικός».

Και τον Κυρανάκη και απαντά: «Τι να πάρω πίσω, είναι γελοία. Είστε γελοία». Η Θεοδώρα Τζάκρη επιτέθηκε με την σειρά της στον βουλευτή της ΝΔ χαρακτηρίζοντάς τον απαράδεκτο, ακροδεξιό και φασίστα.

Δείτε το βίντεο του OPEN

Ο ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τον πρωθυπουργό να αποδοκιμάσει το βουλευτή του για τις εκφράσεις που χρησιμοποίησε με τον ίδιο να αρνείται να ανακαλέσει.

Η Νέα Δημοκρατία «ωθεί» την προεκλογική συζήτηση «στις ύβρεις, τους τραμπουκισμούς και τον σεξισμό» σχολίασε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με αφορμή την επίθεση Κυρανάκη στην Θεοδώρα Τζάκρη στον αέρα του OPEN .

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ
«Η χυδαία επίθεση του κ. Κυρανάκη στη Θεοδώρα Τζάκρη χθες σε τηλεοπτική εκπομπή του Attica είναι ενδεικτική για το πού ωθεί η ΝΔ την προεκλογική συζήτηση: στις ύβρεις, τους τραμπουκισμούς και τον σεξισμό.
Μάλιστα ο κ. Κυρανάκης αρνήθηκε να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη.

Το λιγότερο που έχει να κάνει ο κ. Μητσοτάκης είναι να αποδοκιμάσει τον αμετανόητο υβριστή κ. Κυρανάκη και να απομακρύνει από τον δημόσιο διάλογο όσους δεν μπορούν να δεχτούν τους όρους μιας πολιτισμένης συζήτησης».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook