Με ένα βίντεο που ανέβασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο TikTok κάνει ένα σύντομο απολογισμό του κυβερνητικού έργου.

Παράλληλα ο πρωθυπουργός αναφέρεται και στα μελλοντικά σχέδια για αύξηση των μισθών αλλά και τα προβλήματα των νέων για την εύρεση στέγης και όχι μόνο.

Αναλυτικά μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στο TikTok με τα διλήμματα των εκλογών:

Ανακοινώσαμε λοιπόν την ημερομηνία των εκλογών. Θα γίνουν την 21η Μαΐου. Μέχρι τότε θα έχουμε την ευκαιρία να πούμε πολλά. Να κάνουμε έναν ειλικρινή απολογισμό του έργου μας αυτά τα 4 χρόνια, αυτά τα οποία πετύχαμε, να μιλήσουμε με ειλικρίνεια για τις αδυναμίες μας και τα λάθη μας. Να θυμίζουμε στους πολίτες που ήταν η Ελλάδα το 2019 και που είναι η Ελλάδα το 2023. Να θυμίσουμε στους πολίτες ότι τηρήσαμε τις κεντρικές μας προεκλογικές δεσμεύσεις. Μειώσαμε τους φόρους, μειώσαμε τις εισφορές. Δημιουργήσαμε περισσότερες θέσεις εργασίας. Προστατεύσαμε τα σύνορά μας, ενισχύσαμε την εθνική μας άμυνα. Ψηφιοποιήσαμε και το κράτος.
Θα μιλήσουμε όμως και για τα πολλά τα οποία πρέπει να γίνουν από εδώ και στο εξής. Για το γεγονός ότι οι μισθοί στη χώρα μας εξακολουθούν να είναι χαμηλοί και πρέπει να ανέβουν. Οτι οι νέοι μας έχουν προβλήματα να βρουν στέγη. Να μιλήσουμε για τις αδυναμίες, οι οποίες υπάρχουν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, το οποίο μπορεί να άντεξε παρά την πανδημία, αντιμετωπίζει όμως ακόμα μεγάλες δυσκολίες. Και κυρίως να μιλήσουμε για όλα αυτά τα οποία μας κρατάνε πίσω. Για τις μεγάλες παθογένειες του κράτους, για τις εστίες του αναχρονισμού, της αναξιοκρατίας. Ολα αυτά πρέπει να τα σαρώσουμε με ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα. Και αυτή είναι η εντολή που θα ζητήσω προσωπικά από τον ελληνικό λαό.
Πιο γρήγορα, πιο τολμηρά να πάμε την Ελλάδα πιο μπροστά και πιο ψηλά. Κι αυτό θα ψηφίσουμε στις 21 Μαΐου.

https://www.tiktok.com/@kyriakosmitsotakis_/video/7215581641014643973

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook