Μιθριδάτης: Η απάντηση του στη ΝΔ – «Πάντα θα είμαι κόντρα στις διακρίσεις»
Πάντα θα είμαι κόντρα στους διαχωρισμούς, τις διακρίσεις και τις στερεοτυπίλες, αναφέρει ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ
«Ο κόσμος ξέρει πως πάντοτε υπερασπίζομαι τα δικαιώματα των γυναικών, των ΛΟΑΤΚΙ και κάθε ανθρώπου γενικότερα» τονίζει ο Μιθριδάτης.
Απάντηση στη Νέα Δημοκρατία που τον κατηγορεί για ομοφοβία και σεξισμό δίνει ο ράπερ Μιθριδάτης ο οποίος είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στον Νότιο Τομέα της Αθήνας στις εκλογές.
«Ότι υπουργοί βασίζουν την αντιπαράθεσή τους μαζί μου σε tweets διαφόρων τρολ, δείχνει και την ποιότητα των επιχειρημάτων της ηγεσίας τους» σημειώνει ο γνωστός ράπερ και προσθέτει:
«Επειδή εσείς δεν νομίζω να γράψατε τον “Κύρη του σπιτιού”, ούτε το “Αντρικές γουρουνιές”, ούτε έχετε συμμετάσχει σε διαμαρτυρίες και βίντεο για τον Ζακ… σας εύχομαι απλά καλημέρα».
«Έχω πολλά χρόνια έκθεσης στις πλάτες μου αγαπητοί μου και ο κόσμος με έχει κρίνει ήδη. Ξέρει πως πάντοτε υπερασπίζομαι τα δικαιώματα των γυναικών, των ΛΟΑΤΚΙ και κάθε ανθρώπου γενικότερα. Πάντα θα είμαι κόντρα στους διαχωρισμούς, τις διακρίσεις και τις στερεοτυπίλες» σημειώνει μεταξύ άλλων ο Μιθριδάτης.
Έχω πολλά χρόνια έκθεσης στις πλάτες μου αγαπητοί μου και ο κόσμος με έχει κρίνει ήδη. Ξέρει πως πάντοτε υπερασπίζομαι τα δικαιώματα των γυναικών, των ΛΟΑΤΚΙ και κάθε ανθρώπου γενικότερα. Πάντα θα είμαι κόντρα στους διαχωρισμούς, τις διακρίσεις και τις στερεοτυπίλες. pic.twitter.com/2FN2Rk9IaF
— Mithridatis (@Mithrida) April 2, 2023
Αναλυτικά η απάντηση:
«Τα δεξιά τρολ που υπερασπίζονται το Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια και καταπιέζουν όχι μόνο γυναίκες και παιδιά αλλά και όσους δεν ανήκουν ιδεολογικά στις ακροδεξιές τους πεποιθήσεις, κατηγορούν εμένα για σεξιστή και ομοφοβικό, χρησιμοποιώντας ατάκες που έγραψα για να καυτηριάσω ακριβώς τα θέματα αυτά.
Χρησιμοποιούν δηλαδή τη σάτιρα που έκανα εναντίων τους και εναντίων όσων πιστεύουν για να χρεώσουν σε εμένα τις απόψεις τους. Μια ζωή έπαιρνα ρόλους και δε θα σταματήσω τώρα.
Εντάξει, σκόπιμη διαστρέβλωση και τέτοιες ευκολίες.
Το να παίρνεις αποσπασματικά απαντήσεις σε διαλόγους στο twitter, είναι σκοπιμο λάθος, καθώς πολύ εύκολα μπορεί να φανεί η ροή του άνωθεν διαλόγου.
Το να μην μπορείς να διαχωρίσεις τη σάτιρα από την πραγματική θέση και άποψη φανερώνει μόνο περιορισμένη αντίληψη. Προφανώς, δεν μπορείτε καν να καταλάβετε ότι σε «επίμαχα» tweets υπερασπίζομαι τις γυναίκες και καυτηριάζω τους άντρες!
Ότι υπουργοί βασίζουν την αντιπαράθεση τους μαζί μου, σε tweets διαφόρων τρολ, δείχνει και την ποιότητα των επιχειρημάτων της ηγεσίας τους. Επειδή εσείς δε νομίζω να γράψατε τον “Κύρη του σπιτιού”, ούτε το “Αντρικές γουρουνιές”, ούτε έχετε συμμετάσχει σε διαμαρτυρίες και βίντεο για το Ζακ…σας εύχομαι απλά καλημέρα.
Έχω πολλά χρόνια έκθεσης στις πλάτες μου αγαπητοί μου και ο κόσμος με έχει κρίνει ήδη. Ξέρει πως πάντοτε υπερασπίζομαι τα δικαιώματα των γυναικών, των ΛΟΑΤΚΙ και κάθε ανθρώπου γενικότερα. Πάντα θα είμαι κόντρα στους διαχωρισμούς, τις διακρίσεις και τις στερεοτυπίλες».
Ολες οι Ειδήσεις
- Ηράκλειο: Βεντέτα στα Βορίζια με 2 νεκρούς και τραυματίες – Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο χωριό για το φόβο νέου αιματοκυλίσματος – Κλειστά σχολεία
- Το «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής
- Σίσσυ Χρηστίδου: «Η γιαγιά μου, μου είχε βρει στο φλιτζάνι, ότι το όνομα του άντρα της ζωής μου ξεκινάει από Χ» (βίντεο)
- Κώστας Βαρώτσος: H περιπέτεια με την υγεία του και οι …αποβολές από το σχολείο
- Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Στην Αθήνα έφτασε η νέα πρέσβειρα των ΗΠΑ – Tο πρόγραμμα της (βίντεο)
- Παρέμβαση Σαμαρά για ΕΛΤΑ: «Η απόφαση για το κλείσιμο 204 υποκαταστημάτων αποδυναμώνει την παρουσία του κράτους»
- Ηράκλειο: Μακελειό στα Βορίζια με τουλάχιστον 3 νεκρούς και 15 τραυματίες – Πεδίο μάχης το χωριό, έπεσαν πάνω από 2000 σφαίρες – Αναβίωσε βεντέτα – Στο νησί ο αρχηγός της ΕΛΑΣ
- «The Voice of Greece»: Οι blind auditions συνεχίζονται και οι προσδοκίες των coaches αυξάνονται – Δείτε τρέϊλερ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook