Μιθριδάτης: Η απάντηση του στη ΝΔ – «Πάντα θα είμαι κόντρα στις διακρίσεις»
Πάντα θα είμαι κόντρα στους διαχωρισμούς, τις διακρίσεις και τις στερεοτυπίλες, αναφέρει ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ
«Ο κόσμος ξέρει πως πάντοτε υπερασπίζομαι τα δικαιώματα των γυναικών, των ΛΟΑΤΚΙ και κάθε ανθρώπου γενικότερα» τονίζει ο Μιθριδάτης.
Απάντηση στη Νέα Δημοκρατία που τον κατηγορεί για ομοφοβία και σεξισμό δίνει ο ράπερ Μιθριδάτης ο οποίος είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στον Νότιο Τομέα της Αθήνας στις εκλογές.
«Ότι υπουργοί βασίζουν την αντιπαράθεσή τους μαζί μου σε tweets διαφόρων τρολ, δείχνει και την ποιότητα των επιχειρημάτων της ηγεσίας τους» σημειώνει ο γνωστός ράπερ και προσθέτει:
«Επειδή εσείς δεν νομίζω να γράψατε τον “Κύρη του σπιτιού”, ούτε το “Αντρικές γουρουνιές”, ούτε έχετε συμμετάσχει σε διαμαρτυρίες και βίντεο για τον Ζακ… σας εύχομαι απλά καλημέρα».
«Έχω πολλά χρόνια έκθεσης στις πλάτες μου αγαπητοί μου και ο κόσμος με έχει κρίνει ήδη. Ξέρει πως πάντοτε υπερασπίζομαι τα δικαιώματα των γυναικών, των ΛΟΑΤΚΙ και κάθε ανθρώπου γενικότερα. Πάντα θα είμαι κόντρα στους διαχωρισμούς, τις διακρίσεις και τις στερεοτυπίλες» σημειώνει μεταξύ άλλων ο Μιθριδάτης.
Έχω πολλά χρόνια έκθεσης στις πλάτες μου αγαπητοί μου και ο κόσμος με έχει κρίνει ήδη. Ξέρει πως πάντοτε υπερασπίζομαι τα δικαιώματα των γυναικών, των ΛΟΑΤΚΙ και κάθε ανθρώπου γενικότερα. Πάντα θα είμαι κόντρα στους διαχωρισμούς, τις διακρίσεις και τις στερεοτυπίλες. pic.twitter.com/2FN2Rk9IaF
— Mithridatis (@Mithrida) April 2, 2023
Αναλυτικά η απάντηση:
«Τα δεξιά τρολ που υπερασπίζονται το Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια και καταπιέζουν όχι μόνο γυναίκες και παιδιά αλλά και όσους δεν ανήκουν ιδεολογικά στις ακροδεξιές τους πεποιθήσεις, κατηγορούν εμένα για σεξιστή και ομοφοβικό, χρησιμοποιώντας ατάκες που έγραψα για να καυτηριάσω ακριβώς τα θέματα αυτά.
Χρησιμοποιούν δηλαδή τη σάτιρα που έκανα εναντίων τους και εναντίων όσων πιστεύουν για να χρεώσουν σε εμένα τις απόψεις τους. Μια ζωή έπαιρνα ρόλους και δε θα σταματήσω τώρα.
Εντάξει, σκόπιμη διαστρέβλωση και τέτοιες ευκολίες.
Το να παίρνεις αποσπασματικά απαντήσεις σε διαλόγους στο twitter, είναι σκοπιμο λάθος, καθώς πολύ εύκολα μπορεί να φανεί η ροή του άνωθεν διαλόγου.
Το να μην μπορείς να διαχωρίσεις τη σάτιρα από την πραγματική θέση και άποψη φανερώνει μόνο περιορισμένη αντίληψη. Προφανώς, δεν μπορείτε καν να καταλάβετε ότι σε «επίμαχα» tweets υπερασπίζομαι τις γυναίκες και καυτηριάζω τους άντρες!
Ότι υπουργοί βασίζουν την αντιπαράθεση τους μαζί μου, σε tweets διαφόρων τρολ, δείχνει και την ποιότητα των επιχειρημάτων της ηγεσίας τους. Επειδή εσείς δε νομίζω να γράψατε τον “Κύρη του σπιτιού”, ούτε το “Αντρικές γουρουνιές”, ούτε έχετε συμμετάσχει σε διαμαρτυρίες και βίντεο για το Ζακ…σας εύχομαι απλά καλημέρα.
Έχω πολλά χρόνια έκθεσης στις πλάτες μου αγαπητοί μου και ο κόσμος με έχει κρίνει ήδη. Ξέρει πως πάντοτε υπερασπίζομαι τα δικαιώματα των γυναικών, των ΛΟΑΤΚΙ και κάθε ανθρώπου γενικότερα. Πάντα θα είμαι κόντρα στους διαχωρισμούς, τις διακρίσεις και τις στερεοτυπίλες».
Ολες οι Ειδήσεις
- Μενεγάκη: Ο πρώτος άγνωστος σύζυγος της, της ευχήθηκε για τα γενέθλια της – «Ποιος να μας το έλεγε μετά από 40 χρόνια»
- Ξέσπασε η Παπαγεωργίου με τις ερωτήσεις για τη Χριστοπούλου: Δεν σας επιτρέπω, είμαι εδώ κυρία με την παγιέτα μου και σας μιλάω πάντα (βίντεο)
- Σε εξέλιξη η τελετή παραλαβής της φρεγάτα Belharra «Νέαρχος» από τη Γαλλία – Δένδιας: Μαζί με τη Γαλλία χτίζουμε τις αμυντικές δυνατότητες της ευρωπαϊκής μας οικογένειας – Δείτε βίντεο
- Βασίλης Μπισμπίκης: Το πάρτι έκπληξη των φίλων του για τα γενέθλιά του και η κοινή εμφάνιση με τη Δέσποινα Βανδή (βίντεο)
- Το «Χωριάτικο»: Έτσι δρούσε το κύκλωμα – Πάνω από 95 εκατ. ευρώ οι οφειλές – Κατασχέθηκαν κοσμήματα, πανάκριβα ρολόγια, 520.000 ευρώ μετρητά και 12 super cars (Φωτογραφίες&βίντεο)
- Γιώργος Παπαδόπουλος: Υποδέχεται στο «Koukoutsi» τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο σε μια συνεργασία-έκπληξη
- Πλάκα: Πώς έφτασαν οι Αρχές στους τρεις κλέφτες χαλκού που ευθύνονται για την έκρηξη με τους έξι νεκρούς – Στον εισαγγελέα για ανθρωποκτονίες κατά συρροή (βίντεο)
- «Χωριάτικο»: Προφυλακίστηκε και ο πρώην συνδικαλιστής της ΓΕΝΟΠ, Ρίζος Ρίζος – Αναζητείται 52χρονος Μολδαβός ,το δεξί χέρι του ιδιοκτήτη σε strip club
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook