Έντονη η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ και της εκπροσώπου Τύπου στην κριτική του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τα ψηφοδέλτια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Για «προσβολή στο πρόσωπο διακεκριμένων πολιτών» που έχουν ενταχθεί στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, «και δεν τιμά τον πρωθυπουργό» κάνει λόγο η Π. Τσαπανίδου.

Σκληρή απάντηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα σχόλια περί «λούμπεν» ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ που «προκαλούν γέλιο», εξέδωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Πόπη Τσαπανίδου σημειώνοντας παράλληλα ότι «τέτοια προσβολή στο πρόσωπο διακεκριμένων πολιτών, δεν τιμά τον πρωθυπουργό της χώρας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Π. Tσαπανίδου:
«Στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, έχουν ενταχθεί εκατοντάδες συμπολίτες μας με μακρά κοινωνική, επιστημονική και επαγγελματική διαδρομή.

Ο κ. Μητσοτάκης σχολίασε ότι «προκαλούν γέλιο». Τέτοια προσβολή στο πρόσωπο διακεκριμένων πολιτών, δεν τιμά τον πρωθυπουργό της χώρας.

Καταλαβαίνουμε τον πανικό του, αλλά θα του προτείναμε να ασχοληθεί με τα ψηφοδέλτια του κόμματός του, που περιλαμβάνουν τον κ. Καραμανλή των Τεμπών, τον κ. Παπαθανάση των σβησμένων χρεών, τον κ. Καππάτο των πλειστηριασμών, τον κ. Χειμάρα των απευθείας αναθέσεων, τον κ. Αβραμόπουλο των αδιευκρίνιστων και άλλους σε μια λίστα που δεν έχει τελειωμό.
Απογοήτευση για τους συντηρητικούς ψηφοφόρους… θυμός για την πλειοψηφία των πολιτών».

Υπενθυμίζεται ότι ο Κ. Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στο δημοτικό ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FM100 σχολίασε σχετικά με τα ψηφοδέλτια της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Επιτρέψτε μου να πω μόνο ότι μάλλον γέλιο προκάλεσαν οι κάποιες επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ, παρά εξέπεμψαν σοβαρότητα σχετικά με τη δυνατότητα του ΣΥΡΙΖΑ να πετύχει οποιαδήποτε ουσιαστική διεύρυνση».
«Περισσότερο σε “λούμπεν” ψηφοδέλτια με παραπέμπουν, παρά σε ψηφοδέλτιο κόμματος το οποίο θέλει πραγματικά να διεκδικήσει τον μεσαίο χώρο και να προβάλει το κόμμα αυτό ως μία αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης» σημείωσε ο ίδιος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook