Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καλεί την κυβέρνηση να ψηφίσει την τροπολογία του κόμματος της για τον αποκλεισμό των νεοναζί από τις εκλογές.

Μήνυμα στην Νέα Δημοκρατία να ψηφίσει έστω και τώρα την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ «που δίνει λύση στο αδιέξοδο με σεβασμό στο Σύνταγμα» στέλνει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Πόπη Τσαπανίδου αναφορικά με τον αποκλεισμό των νεοναζί από τις εκλογές και τις αλλεπάλληλες τροπολογίες της ΝΔ με τις οποίες «μια σοβαρή υπόθεση για τη δημοκρατία μετατρέπεται σε παρωδία».

«Τρεις αλλεπάλληλες τροπολογίες για τον αποκλεισμό των νεοναζί, μια εν κρυπτώ συνάντηση του Γιώργου Γεραπετρίτη με τον αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου, και η παραίτηση του τελευταίου που ακολούθησε, αποκαλύπτουν ότι η κυβέρνηση δεν έχει κανένα ενδοιασμό να μετατρέπει μια σοβαρή υπόθεση για τη δημοκρατία σε παρωδία» σημειώνει χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Παράλληλα, η Π. Τσαπανίδου κάνοντας λόγο για ακόμη μία απροκάλυπτη παρέμβαση στη Δικαιοσύνη, τονίζει ότι η κυβέρνηση αυτό που «αυτό που στο τέλος της ημέρας πετυχαίνει είναι να ενισχύει την Ακροδεξιά».

Καταλήγοντας, η Π. Τσπανίδου ξεκαθαρίζει ότι «παιγνίδια με τους θεσμούς εν ονόματι της προστασίας τους είναι απαράδεκτα και επικίνδυνα”.

Αναλυτικά η δήλωση της Π. Τσαπανίδου:
«Τρεις αλλεπάλληλες τροπολογίες για τον αποκλεισμό των νεοναζί, μια εν κρυπτώ συνάντηση του Γιώργου Γεραπετρίτη με τον αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου, και η παραίτηση του τελευταίου που ακολούθησε, αποκαλύπτουν ότι η κυβέρνηση δεν έχει κανένα ενδοιασμό να μετατρέπει μια σοβαρή υπόθεση για τη δημοκρατία σε παρωδία. Παρεμβαίνοντας απροκάλυπτα για άλλη μια φορά στη Δικαιοσύνη.

Με αυτές τις αδιανόητες για μια δημοκρατία παρεμβάσεις όμως, αυτό που στο τέλος της ημέρας πετυχαίνει είναι να ενισχύει την Ακροδεξιά.
Να ψηφίσουν έστω και τώρα την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, που δίνει λύση στο αδιέξοδο με σεβασμό στο Σύνταγμα.
Παιγνίδια με τους θεσμούς εν ονόματι της προστασίας τους είναι απαράδεκτα και επικίνδυνα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook