Ο Ευάγγελος Αντώναρος πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή επανακάμπει στην πολιτική σκηνή διεκδικώντας την εκλογή του στη Βουλή μέσα από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΖΑ, Με αφορμή την ανακήρυξη της υποψηφιότητάς του κ. Αντώναρου με τον ΣΥΡΙΖΑ, η Ομάδα Αλήθειας της ΝΔ «ανέβασε» ένα βίντεο από καβγά που είχε πριν από λίγα χρόνια με τον […]

Ο Ευάγγελος Αντώναρος πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή επανακάμπει στην πολιτική σκηνή διεκδικώντας την εκλογή του στη Βουλή μέσα από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΖΑ,

Με αφορμή την ανακήρυξη της υποψηφιότητάς του κ. Αντώναρου με τον ΣΥΡΙΖΑ, η Ομάδα Αλήθειας της ΝΔ «ανέβασε» ένα βίντεο από καβγά που είχε πριν από λίγα χρόνια με τον ευρωβουλευτή Γιώργο Κύρτσο με ατζέντα την «αλήθεια», τους «λαθρεπιβάτες των κομμάτων» και την «εκπροσώπηση του καραμανλισμού».

Ο καβγάς ξεκίνησε με τον Ευάγγελο Αντώναρο να λέει στον Γιώργο Κύρτσο «την αλήθεια να λέτε» και τον ευρωβουλευτή να του απαντά «την αλήθεια θα την πω όπως θέλεω εγώ». «Όχι μισή» συνέχισε ο κ. Αντώναρος για να πάρει την απάντηση Κύρτσου ότι «δεν θα είστε κριτής εσείς. Δεν έχετε τις προυποθέσεις γιατί δεν εκπροσωπείτε τίποτα».

«Αφήστε τα “εσείς τι εκπροσωπείτε”. Είστε λαθρεπιβατης όλων των κομμάτων που έχουν περάσει απο το πολιτικό σκηνικό» επέμεινε ο Ευάγγελος Αντώναρος. «Νομίζετε ότι θα τη γλιτώσετε με προσωπικές επιθέσεις; Δεν θέλω να σας βγάλω από τις φαντασιώσεις γιατί είστε γοητευτικός με αυτές. Πολιτικά δεν υπάρχετε» πέρασε στην αντεπίθεση ο Γιώργος Κύρτσος.

«Δραπετεύσατε στις Βρυξέλλες για να μην σας κλείσουν φυλακή», «δεν δραπετεύσα και δεν θα μπω φυλακή για οποιονδήπτε λόγο» ήταν η επόμενη ανταλλαγή «χτυπημάτων» Αντώναρου-Κύρτσου που κατέληξε με τον διάλογο:

Κύρτσος: Είστε στη φάση της πολιτικής πλαστοπροσωπείας. Έχουμε έναν δήθεν εκπρόσωπο του καραμανλισμού
Αντώναρος: Δεν είμαι καθόλου εκπρόσωπος του καραμανλίσμού. Εσείς θέλατε να γίνεται εκπρόσωπος του καραμανλισμού και δεν τα καταφέρατε το 2003.
Κύρτσος: Αφού συμφωνήσαμε ότι δεν εκπροσωπείτε κανένα
Αντώναρος: Το “δεν εκπροσωπείτε κανένα” αφήστε το
Κύρτσος: Ποιον εκπροσωπείτε;
Αντώναρος: Θα το δείτε σε λίγο καιρό

«Ο Αντώναρος εξελίχθηκε σε βολεμένο Συριζοτρόλ»

Εν τω μεταξύ ο παραπάνω καβγάς δεν ήταν το μοναδικό επεισόδιο ανάμεσα στους δύο άνδρες, μιας και ο Γιώργος Κύρτσος το 2018 σχολιάζοντας τότε αναρτήσεις του κ. Αντώναρου με τις οποίες καταφερόταν κατά της ΝΔ, τον χαρακτήριζε «βολεμένο Συριζοτρόλ» που το «έριξε στη λάσπη κατά της ΝΔ που τον προώθησε προσποιούμενος τη ”φωνή” του Καραμανλή».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook