Με έναν ιδιαίτερο τρόπο η Θαλλελαία Ιακωβίνα Καραμολέγκου ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της στις εκλογές της 21ης Μαίου στις Κυκλάδες με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η Θαλλελαία Ιακωβίνα Καραμολέγκου ονειρεύεται και ελπίζει σε ένα καλύτερο αύριο και υπόσχεται: «Ως γυναίκα, ως ΑΜΕΑ, ως δικηγόρος, ως υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων με το ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΠΣ για την Ανάσταση βγαίνω μπροστά, για την Δικαιοσύνη και για τα Δημόσια αγαθά θα παλεύω, για την Παιδεία θα αγωνίζομαι, για την Υγεία αιμορραγώ, για τον Πολιτισμό δωρίζω όλο μου το είναι στην υπηρεσία της πατρίδας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της υποψηφιότητας της και οι ευχές της για Καλή Ανάσταση:

«Έξω από το ξύλινο παράθυρο της ασφαλούς φωλιάς μας αργοσβήνει ένα τέλος και μια αρχή μας χαιρετίζει να ανοίξουμε τα ξύλινα υλικά φύλλα ενός παραθύρου και τα δικά μας βαθιά κρυμμένα μας όνειρα. Ένα τέλος μιας εποχής που φοβάσαι να αναπολήσεις, που τρομάζεις να κοιτάξεις, που σε πείθουν για μια συνέχεια γεμάτη ψεύτικα πλαστικά ουτοπικά άνθη σε έναν κόσμο γεμάτο από ψεύδη, συκοφαντίες, σε μια χώρα που ο Ιούδας θα ήταν ένας εκ των πολλών.

Τα παιδιά διδάσκονται σε αίθουσες προκατασκευασμένες, τα σχολικά μας συγκροτήματα υποβαθμισμένα, ο πολιτισμός μας «άχρηστες παλιές πέτρες» και «παλιοκαλλιέργειες», όπως κάποιοι φωνάζουν, θυσία στον βωμό του χρήματος. Οι γυναίκες χωρίς δικαιώματα, χλευάζονται αν προβάλουν απ’ το στόμα τους την λέξη βία και βιασμός. Τα ΑΜΕΑ γίνονται προϊον υποτίμησης και περιθωριοποίησης μπροστά στο εύκολο κέρδος. Τα νησιά μας είναι απλώς εκτεθειμένα στον τουρισμό χωρίς να νοιάζονται για τις υποδομές και τους κατοίκους. Και πόσα άλλα, να δεις τι σου φυλάνε για μετά…

Πού είναι η προσβασιμότητα σε ανθρώπους που το χρειάζονται; Πόση ασθένεια να αντέξει ο άνθρωπος πριν καταρρεύσει ψυχή τε και σώματι χωρίς δημόσια υγεία; Πόσες παιδικές ψυχές θα καταστραφούν σαν περιθωριοποιημένα νιάτα; Πόση ιστορία να γκρεμιστεί , πόσα έθιμα να διαλυθούν και πόσες παραδόσεις να αφανιστούν για τον πλουτισμό; Πόσα γυναικεία και παιδικά κορμιά θα βασανιστούν για να πιστέψουν το αυτονόητο, την τιμωρία των εγκλημάτων; Τι επαιτεία χρειάζονται τα ΑΜΕΑ για να τα προσέξουν στα αυτονόητα της ζήσης τους;

Τι προβάλουν τα νησιά μας χωρίς πολιτισμό και υποδομές; Τι είναι τελικά η πατρίδα αν δεν είναι οι άνθρωποι, που ζουν σε αυτήν; Τι είναι τελικά η ευημερία αν δεν είναι η ευζωία των πολιτών ετούτης της Γης; Τι είναι τα βάσανα όλα αυτά χωρίς τη λύτρωση; Τι είναι η Μεγάλη Παρασκευή και η ζωή εν Τάφω χωρίς την επάνοδο στην ζωή; Τι είναι το Πάσχα χωρίς την Ανάσταση; Ως γυναίκα, ως ΑΜΕΑ, ως δικηγόρος, ως υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων με το ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΠΣ για την Ανάσταση βγαίνω μπροστά, για την Δικαιοσύνη και για τα Δημόσια αγαθά θα παλεύω, για την Παιδεία θα αγωνίζομαι, για την Υγεία αιμορραγώ, για τον Πολιτισμό δωρίζω όλο μου το είναι στην υπηρεσία της πατρίδας. Για τις γυναίκες και τα ΑΜΕΑ στέκομαι απέναντι στην κακομεταχείριση. Για τα νησιά μας παλεύω με τα κύματα.

Άστε την πίστη σας να κλονίσει την πραγματικότητά σας και να εντάξει στην ζωή σας την δύναμη της ελπίδας για το αύριο.
Ελάτε να αλλάξουμε τα δεδομένα τους. Ευλογημένη Ανάσταση ψυχής, ευλογημένη Ανάσταση του τόπου μας. Ευλογημένη Ανάσταση Πατρίδας. Δικαιοσύνη παντού».

Η ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΥ ΘΑΛΛΕΛΑΙΑ ΙΑΚΩΒΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook