Αρχικά η Ελληνίδα δικηγόρος Ελένη Χρονοπούλου, που κατήγγειλε τον Αλέξη Γεωργούλη πήγε σε φαρμακείο των Βρυξελλών και στη συνέχεια την εξέτασε ιατροδικαστής.

Η καταγγελία για «βαριά ποινικά αδικήματα» σε βάρος του ευρωβουλευτή, Αλέξη Γεωργούλη, έγινε στις βελγικές Αρχές το 2020 και προσωποποιήθηκε στα μέσα του ίδιου έτους 2020, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ αφορούσε βιασμό και σωματικές βλάβες.

Όπως δημοσιοποίησε ο δημοσιογράφος των εφημερίδων «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ», Βασίλης Λαμπρόπουλος, η καταγγελία από τη γυναίκα που φέρεται να έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης αλλά και ξυλοδαρμού από τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, έγινε στις αρχές του 2020.

Κακώσεις σε κεφάλι & σώμα
Ενώ ήταν χτυπημένη και τραυματισμένη, πήγε σε φαρμακείο για να της περιποιηθούν τα τραύματα. Μετά από σύσταση της φαρμακοποιού, πήγε σε ιατροδικαστή, ο οποίος την εξέτασε και κατέγραψε τα τραύματά της, τα οποία αφορούσαν κακώσεις σε κεφάλι σώμα.

Η καταγγελία, από μέρους της δικηγόρου, προσωποποιήθηκε στα μέσα του 2020 και μετά από συμμετοχή του ευρωβουλευτή σε καμπάνια υποστήριξης για το κίνημα του #MeToo.

Η καταγγέλλουσα τότε θεώρησε υποκριτική την στάση του Αλέξη Γεωργούλη και αποφάσισε να προχωρήσει σε καταγγελία εις βάρος του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook