Δεν έχουν τέλος οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την δράση του Αλέξη Γεωργούλη στις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ώρες αναμένεται συγκεκριμενοποίηση των άλλων καταγγελιών που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και αφορούν δύο γυναίκες και έναν άντρα, συνεργάτες του κ. Γεωργούλη.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, πέρα από την επώνυμη καταγγελία που έχει υποβάλλει στις βελγικές δικαστικές αρχές η δικηγόρος στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ελένη Χρονοπούλου, φέρεται να υπήρξαν άλλες τρείς περιπτώσεις κακοποιητικής συμπεριφοράς από την πλευρά του Αλέξη Γεωργούλη , από τις οποίες οι δύο ερευνήθηκαν και μπήκαν στο αρχείο.

Πρόκειται για:
– Μία νεαρή γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη, μετακλητή υπάλληλο στο γραφείο του ευρωβουλευτή, η οποία φέρεται να βγήκε μία φορά μαζί του και κάτω από άγνωστες συνθήκες βρέθηκε κακοποιημένη σωματική. Στην περίπτωση αυτή λέγεται ότι υπάρχουν και ιατρικά πιστοποιητικά.

– Μια άλλη γυναίκα πρώην συνεργάτης του Αλέξη Γεωργούλη φέρεται να έχει καταγγείλει εργασιακό μπούλινγκ και η υπόθεση να έχει ερευνηθεί και να έχει τεθεί στο αρχείο Και η τρίτη καταγγελία αφορά

– Σε άνδρα πρώην συνεργάτη που κι αυτός κατήγγειλε εργασιακό εκφοβισμό και η υπόθεση επίσης τέθηκε στο αρχείο.

«Εύχομαι αυτά που ακούω να μην ισχύουν»
«Τις επόμενες ώρες θα έχουμε πιο συγκεκριμένες πληροφορίες για τις άλλες καταγγελίες», λέει, μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, η αντιπρόεδρος Γυναικών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, Ζέφη Δημαδάμα.

«Μαθαίνουμε πράγματα και εμείς τώρα. Μερικές φορές θα ευχόμουν να ξέραμε νωρίτερα τι συμβαίνει για να έχουμε λάβει τα μέτρα μας. Ακούω φήμες, εύχομαι πραγματικά να μην ισχύουν για έναν Έλληνα ευρωβουλευτή».
Σύμφωνα με την κ. Δημαδάμα, «ο συγκεκριμένος είχε αναπτύξει δράση, απ’ ό,τι λέγεται, ακούγονται πάρα πολλές απόψεις σχετικά με τον ρόλο του. Αυστηρός και αυταρχικός συνεργάτης. Περιμένω να δω τις επόμενες εξελίξεις, μαθαίνω ότι έρχονται καταγγελίες από άλλα πρόσωπα που θα αναδείξουν κάποιες πτυχές».

Η ίδια σημειώνει ότι, «θα ήθελα να μην επιβεβαιωθούν αυτά που μαθαίνουμε, περιμένουμε να δούμε τι έχει συμβεί».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook