Και ενώ το μαρτύριο των ανθρώπων που είναι χωρίς ρεύμα δεν έχει τέλος, το μπαλάκι των ευθυνών καλά κρατεί.

Για πέμπτο 24ωρο μετά την «Μήδεια», τουλάχιστον 3.500 νοικοκυριά σε τμήματα της Εκάλης, του Διονύσου, του Αγίου Στεφάνου, του Κρυονερίου, της Άνοιξης, της Δροσιάς και του Καλάμου παραμένουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, ενώ οι θερμοκρασίες στην περιοχή παρέμεναν κατά τη διάρκεια της νύχτας οριακά πάνω από το μηδέν.

Στα προβλήματα ηλεκτροδότησης που προέκυψαν στην Αττική, αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την συνάντησή του με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ο πρωθυπουργός, στον διάλογο που είχε μπροστά στις κάμερες με την ΠτΔ, χαρακτήρισε «ενοχλητική» την επικάλυψη αρμοδιοτήτων μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων, επαναλαμβάνοντας τη δέσμευση για επίλυση των θεμάτων αυτών με νόμο-πλαίσιο.

Όπως είπε: «Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι στο πώς θα αντιμετωπίζουμε στο μέλλον τα φαινόμενα αυτά. Υπάρχει η ενοχλητική επικάλυψη αρμοδιοτήτων μεταξύ των αρμόδιων φορέων. Δέσμευσή μου και πριν την κακοκαιρία ήταν ότι αυτό πρέπει να επιλυθεί με έναν νόμο-πλαίσιο, ώστε να ξέρει ο καθένας πού αρχίζει και πού τελειώνει η ευθύνη του για να υπάρχει λογοδοσία. Θα διορθωθούμε και θα γίνουμε καλύτεροι στο μέλλον».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι ειδικά σε περιοχές όπως ο Διόνυσος και η Εκάλη έπρεπε να στηθεί το δίκτυο ηλεκτροδότησης από την αρχή και εκτίμησε ότι μέχρι το τέλος της ημέρας θα έχουν ρεύμα όλες οι περιοχές.

Από το Mega

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook