Γεραπετρίτης: Μηνύσεις σε Εμφιετζόγλου – Ακρίτα μετά από υπαινιγμούς για τη 12χρονη από τον Κολωνό

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης την προηγούμενη εβδομάδα είχε καταθέσει μήνυση σε βάρος του επιχειρηματία, και προέδρου της Πατριωτικής Ένωσης, Πρόδρομου Εμφιετζόγλου
Τη νομική οδό επιλέγει ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, μετά τους υπαινιγμούς εις βάρος του σχετικά με την υπόθεση της 12χρονης από την Κολωνό.
Ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης μετά την μήνυση που κατέθεσε την προηγούμενη εβδομάδα εις βάρος του επιχειρηματία, και προέδρου της Πατριωτικής Ένωσης, Πρόδρομου Εμφιετζόγλου, ο οποίος έκανε αρχικά λόγο για σχέση του κ.Γεραπετρίτη με την συγκεκριμένη υπόθεση, στρέφεται και κατά της Έλενας Ακρίτα.
Ο υπουργός Επικρατείας, καταθέσε μήνυση, σύμφωνα με πληροφορίες, και κατά της δημοσιογράφου Έλενας Ακρίτα, η οποία σε ανάρτησή της είχε αναπαράξει στα social media δημοσίευμα για τους ισχυρισμούς του κ. Εμφιετζόγλου, γράφοντας «Καλημερούδια αφεντικά, πώς τα καλοπερνάτε;».
Ολες οι Ειδήσεις
- O Τράμπ εγκαινίασε το «Alligator Alcatraz», ένα κέντρο κράτησης μεταναστών – «Θα τους μάθουμε να τρέχουν μακριά από αλιγάτορες και φίδια»
- Έφη Αχτσιόγλου: Το πάρτι για τα γενέθλια του γιού της – Φωτογραφίες
- Παύλος Ντε Γκρές – Μαρί Σαντάλ: Γιορτάζουν 30 χρόνια γάμου – Φωτογραφίες
- Δέσποινα Μοιραράκη: Κάνω προσπάθεια εδώ και 10 μήνες – Γυμναστική , διατροφή και μια ένεση με ιατρική παρακολούθηση – Βίντεο
- Ελένη Φουρέιρα: Η φωτογραφία με τον 2,5 ετών γιο της – Δείτε τι κάνει!
- Wimbledon: Πρώτη major νικη μετά από 12 μήνες για τη Μαρία Σάκκαρη
- Ο όμιλος Euronext κατέθεσε πρόταση να αγοράσει το Χρηματιστήριο Αθηνών
- «Πολύ άγρια ήταν η επίθεση», λέει ο γιατρός για τον 37χρονο που μαχαίρωσε μητέρα, αδελφή και θείο (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook