Με φθηνά τεχνάσματα επιχειρεί, αν και έγκλειστος στις φυλακές, να αλώσει τη Βουλή ο Ηλίας Κασιδιάρης, αφού πρώτα ξεγελάσει τον Άρειο Πάγο και πάρει το «πράσινο φως» το κόμμα του για τις εκλογές.

Σήμερα, δια της συνηγόρου του, ανακοίνωσε ότι θα κατέβει στην Α’ Αθηνών με το ακροδεξιό κόμμα «Έλληνες» στο οποίο θα ηγείται όμως κάποιος άλλος.

Επικεφαλής του κόμματος, το οποίο πάντως δεν αναμένεται να πάρει έγκριση από τον Άρειο Πάγο, είναι ο ταξίαρχος εν αποστρατεία Δημήτρης Χατζηλιάδης, Καθηγητή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων.

Ο Δημήτριος Χατζηλιάδης γεννήθηκε στην Αθήνα και έβγαλε δεκάδες σχολεία των Ενόπλων Δυνάμεων. Έχει έντονο συγγραφικό έργο με μελέτες, διατριβές και δημοσιευμένα άρθρα, ενώ συμμετέχει ως ενεργό μέλος σε πολλές ενώσεις και συλλόγους.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, πρώην ηγετικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής, έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 13 ετών και 6 μηνών για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και κρατείται στις φυλακές Δομοκού.

Σε περίπτωση που αποκλειστεί η συμμετοχή του καταδικασμένου πολιτικού από τις εκλογές, δεν αποκλείεται ο Ηλίας Κασιδιάρης να δηλώσει την στήριξή του σε ένα από τα κόμματα παρόμοιας ιδεολογίας. Για αυτό και είναι αμφίλοβο αν ο Άρειος Πάγος θα δώσει έγκριση και στο «ΕΑΝ», το κόμμα του πρώην αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αναστάσιου Κανελλόπουλου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook