Εξώδικο ετοιμάζεται να στείλει ο Άδωνις Γεωργιάδης στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή όσα υποστήριξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίσκεψη του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων σε επιχείρηση, στο πλαίσιο των προεκλογικών του περιοδειών.

O υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης αποκάλυψε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του Αλέξη Τσίπρα γιατί σε δηλώσεις του τον κατηγόρησε για απευθείας αναθέσεις σε συγκεκριμένο επιχειρηματία.

Πρόκειται για ιδιοκτήτη επιχείρησης την οποία επισκέφθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης στο πλαίσιο των προεκλογικών του περιοδειών και φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media να λέει στους υπαλλήλους του να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία.

«Ετοιμάζω εξώδικο στον κ. Τσίπρα για να το στείλω αν προλάβω σήμερα, σκοπός μου είναι να το στείλω σήμερα ή αύριο, γιατί εξακολουθεί να λέει, το είπε χθες και σε μια ομιλία, το είπε και προχθές στο Mega, ότι ο λόγος λέει που τα είπε αυτά αυτός ο ιδιοκτήτης, είναι ότι του έχω δώσει εγώ πολλές απευθείας αναθέσεις. Δεν έχω δώσει καμία, ούτε απευθείας ανάθεση, ούτε οποιεσδήποτε δουλειές σε αυτήν την επιχείρηση και σε αυτόν τον κύριο τον οποίο γνώρισα πρώτη φορά προχθές που με κάλεσε στην εταιρία του. Κατά συνέπεια, όσα λέει ο κ. Τσίπρας, είναι άκρως συκοφαντικά. Αν το συνεχίσει δηλαδή, θα του ζητήσω αποζημίωση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Παράλληλα ο υπουργός επισήμανε ότι επρόκειτο για μία εκδήλωση όπως τόσες άλλες που πάνε προεκλογικά οι υποψήφιοι σε καθημερινή βάση, και μάλιστα, σημείωσε για το επίμαχο περιστατικό ότι: «Εγώ ο ίδιος αντέδρασα αμέσως, δεν περίμενα τον κ. Τσίπρα. Αυτό που με ενοχλεί είναι που το συνδέει με δήθεν απευθείας αναθέσεις που του έχω δώσει εγώ. Αυτό είναι συκοφαντία. Είναι ψέμα, είναι συκοφαντία, και θα τα πούμε στα δικαστήρια».

Πόπη Τσαπανίδου: «Ο κ. Γεωργιάδης ας απαντήσει ποιος έδωσε 20 απευθείας αναθέσεις στον εργοδότη που απειλεί εργαζόμενους»
Σε ανακοίνωση της η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου σημειώνει πως «οι απειλές για το τι θα ψηφίσουν οι εργαζόμενοι σε μία εταιρία, δεν είναι αστείο».

Αντίθετα, όπως υπογραμμίζει, «είναι πολύ σοβαρή υπόθεση και γίνεται σοβαρότερη όταν συμβαίνει παρουσία ενός υπουργού».

Και συνεχίζει: «Ο κ. Γεωργιάδης αισθάνεται θιγμένος που δεν καταλάβαμε το «αστείο» του και απειλεί με εξώδικα ακόμη και τον Αλέξη Τσίπρα. Τα περιμένουμε.

Ας επισυνάψει όμως σ’ αυτά και τις απαντήσεις για το πως ο συγκεκριμένος εργοδότης έχει εξασφαλίσει συνολικά 29 συμβάσεις από τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, εκ των οποίων οι 20 είναι απευθείας αναθέσεις. Ποιος τον βοήθησε να τα βρει τόσο βολικά;» καταλήγει η Πόπη Τσαπανίδου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook